نماینده مردم رشت در مجلس:

دولت فقط در حرف از “تولید داخلی” حمایت می‌کند

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از واردات بی‌رویه برنج گفت: متاسفانه دولتی‌ها همیشه شوق واردات داشته‌اند و فقط در حرف از تولید داخلی حمایت می‌کنند.

دولت فقط در حرف از “تولید داخلی” حمایت می‌کند

به گزارش ۸دی؛ جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم  اظهار داشت: متاسفانه مدیران و مسئولان همواره اشتیاق واردات داشته‌اند و با اینکه در سیاست‌گذاری‌های خود از تولید داخلی حمایت می‌کنند اما عملاً شاهد تناقض حرف با عمل آن ها هستیم.

وی گفت: متاسفانه افکار و اندیشه‌ دلالان روی مسئولان و مدیران تاثیر زیادی داشته و گرنه این شوق عجیب را برای واردات بی‌رویه آن هم نه فقط برای برنج بلکه در سایر بخش‌های دیگر که سود سرشاری را نصیب دلالان و برخی افراد خاص می‌کند، چگونه می‌توان توجیه کرد.

کوچکی‌نژاد با بیان اینکه بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی باید از تولید داخلی در کشور حمایت شود، بیان داشت: اکنون سئوال این است آسیب‌هایی که به تولید‌کنندگان به‌ویژه کشاورزان و برنجکاران شمالی بر اثر واردات بی‌رویه وارد شده حرکت در این مسیر بوده است.

نماینده مردم رشت در مجلس عنوان کرد: میزان تولید داخلی برنج در کشور ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن است و تقریباً می‌توان گفت که  قادر به تامین نیاز بازار داخلی هستیم اما آنچه که تاکنون شاهد آن بوده‌ایم واردات بی‌رویه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج به کشور بوده است.

وی افزود: تاکنون جلسات متعددی با وزیر جهاد کشاورزی برای بررسی این مشکل برگزار کرده‌ایم اما آنچه که تاکنون شاهد آن بوده‌ایم حاکی از ناتوانی وزارت جهاد کشاورزی و دخالت‌های بیش از حد وزارت صنعت، معدن و تجارت در ایجاد اختلال در تنظیم بازار برنج بوده است.

کوچکی‌نژاد به مشکلات چای کشور نیز اشاره کرد و اظهار داشت: یارانه‌ای که اکنون به صنعت چای اختصاص داده می‌شود به هیچ وجه قابل مقایسه با برنج نیست و سوء مدیریت‌ آن چیزی است که در کشور با آن مواجه هستیم.

نماینده مردم رشت در مجلس ابراز داشت: سیاست‌های غلط، همواره چای را با بحران مواجه کرده است به‌طوری که تاکنون ارزیابی دقیق و جدی درباره مشکل اصلی آن انجام نگرفته و  مشخص نیست چه عامل یا عواملی در بروز این نابسامانی‌ها در صنعت چای دخیل هستند.

وی افزود: عدم اعمال مدیریت صحیح و اصولی باعث شده تا همیشه چای کار از دولت طلبکار و دولت نیز همچنان بدهکار چای کاران باقی بماند و اگر تدبیری در این باره اندیشیده نشود مافیای چای نیز از فرصت استفاده کرده و  ۲۰ هزار تن تولید چای داخلی را به نفع خود از بین می‌برد.

انتهای پیام/

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
ناشناس
آقای نماینده! تولید داخلی پیش کش.مقابل مملکت فروشی بایستید.امروز کیهان نوشت:تصویب و سپس ارسال لایحه پیوستن ایران به «کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم » انجام شد. این لایحه از مجلس خواسته است تا پیوستن ایران به این کنوانسیون را همراه با چند حق شرط و یک اعلامیه تفسیری تصویب کند تا با این کار کنوانسیون فوق برای ایران لازم الاجرا باشد. به یاد بیاوریم که پیش از اینها، این FATF بود که در برنامه اقدام از ایران خواسته بود «کنوانسیون پالرمو» را تصویب و اجرا کند. همچنین خواسته بود که ایران، کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم TF را امضا، تصویب و اجرا کند. این کنوانسیون مثل بسیاری از کارهای مخفی دیگر، در سکوت رسانه‌ای امضا شد. هم اکنون نیز لایحه تصویب این کنوانسیون در هیاهوی زلزله و بی‌سر و صدا به مجلس ارسال شده است. چند هفته قبل از این هم، آئین نامه اجرای قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم در دولت تصویب و با امضای جهانگیری ابلاغ شده بود.
در حاشیه