برای در امان ماندن حملات اسکیمر چه باید کرد؟

رئیس پلیس فتا گیلان یکی از روش های در امان ماندن از اسکمیر را تغییر دوره ای رمز کارت بانکی عنوان کرد.

برای در امان ماندن حملات اسکیمر چه باید کرد؟

به گزارش ۸دی،سرهنگ امیرحسین نقی‌مهر رئیس پلیس فتا گیلان با بیان اینکه کلاهبرداران با نصب قطعه‌ای سخت‌افزاری به نام اسکیمر اقدام به کپی‌برداری از اطلاعات مهم کارت بانکی افراد می‌کنند گفت: آگاه نبودن از نحوه صحیح استفاده از کارتخوان‌های الکترونیکی سبب شده تا افشای رمز کارت بانک به سادگی در مکان‌های عمومی صورت گیرد و همین امر سبب شده تا تهدید‌هایی مانند کپی کردن کارت بانکی به سبک اسکیمر صورت گیرد.

وی افزود: این حمله به طور معمول، زمانی اتفاق می‌افتد که سارقان با نصب دستگاهی به نام اسکمیر بروی دستگاه پوز اطلاعات نوار مغناطیسی کارتتان را کپی و با اطلاعات به دست آورده از طریق یک کارت شبیه‌سازی شده از آن بهره‌برداری می‌کنند.

رئیس پلیس فتا گیلان گفت: به صورت دوره‌ای و متناوب رمز بانکی خود را تغییر و برای تراکنش‌های بانکی از طریق دستگاه خودپرداز و کارتخوان فروشگاهی از کارت ثانویه با مبلغ مورد نیاز استفاده شود.

سرهنگ نقی‌مهر افزود: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده تراکنش مشکوک با حضور در هر ساعتی از شبانه‌روز در جلوی خودپرداز بانک عامل اقدام به مسدود کردن کارت بانکی کنند.

وی به کاربران توصیه کرد در صورت مواجهه با موارد مشکوک، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا گزارش دهند.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه