نشانه گذاری مسیر دسترسی به غار ۲۳۰ هزار ساله دربند رودبار

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان گفت: مسیر دسترسی به غار ۲۳۰ هزار ساله دربند رودبار توسط تابلوهای راهنمای چوبی با معماری خاص منطقه جهت راهنمایی گردشگران و دسترسی آسان به غار نشانه گذاری شده است.

نشانه گذاری مسیر دسترسی به غار ۲۳۰ هزار ساله دربند رودبار

به گزارش ۸دی،ولی جهانی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان در گفتگویی در این خصوص اظهار کرد: با توجه به سابقه تاریخی که غار ۲۳۰ هزار ساله دربند رودبار دارد و به عنوان نخستین سکونتگاه بشر اولیه ایران محسوب می‌شود و در فهرست آثار ملی ایران هم به ثبت رسیده است و همچنین با توجه به اینکه عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری تاریخی ایران به شمار می‌رود که هر ساله هزاران گردشگران داخلی و خارجی زیادی از آن بازدید می‌کنند، به همت اداره میراث فرهنگی شهرستان رودبار مسیر دسترسی به این غار با تابلوهای راهنمایی کاملاً نشانه گذاری شده است.

وی افزود: تعداد ۱۰ تابلو در مسیری که به غار دربند منتهی می‌شود را توانستیم نشانه گذاری و نصب کنیم.

جهانی با بیان اینکه نصب تابلوهای نشانه گذاری شده کاملاً سنتی و از جنس چوب هستند گفت: سعی شده است که این تابلو ها از الگوی معماری منطقه استفاده شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان در پایان از گردشگران و مردم منطقه خواست تا از این نشانه‌ها حفاظت و نگهداری کنند.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه