معاون پژوهشی پژوهشگاه فضایی ایران:

دولت اجازه پرتاب ۶ ماهواره را نمی‌دهد/۴۰ دانشمند صنعت فضایی به آمریکا و اروپا مهاجرت کردند/امارات دانشمندان فضایی ایران را جذب کرد

معاون پژوهشی پژوهشگاه فضایی ایران گفت: در این دو سال ۴۰ نفر از متخصصان صنعت فضایی به آمریکا و اروپا رفته‌اند، حتی امارات متخصصان ما را جذب می‌کند و در حال راه اندازی صنعت فضایی است و می‌خواهد تا چند سال آینده گردشگر به فضا پرتاب کند.

دولت اجازه پرتاب ۶ ماهواره را نمی‌دهد/۴۰ دانشمند صنعت فضایی به آمریکا و اروپا مهاجرت کردند/امارات دانشمندان فضایی ایران را جذب کرد

به گزارش ۸دی، محسن شاطرزاده طی گفت‌وگویی در حاشیه همایش ۶۰۰ نفری بسیج دانشجویی در ساری، اظهار کرد: امروز دانش و تکنولوژی از مولفه های قدرت نرم یک کشور محسوب می شود و ما برای اینکه زیر سلطه نباشیم و به قدرت برسیم باید رشد علمی خود را ارتقا بدهیم که البته این امر در حال شکل گرفتن بود تا اینکه دولت یازدهم روی کار آمد.

معاون پژوهشی پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به اینکه همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید کرده اند، رشد علمی در این دولت متوقف شده است، افزود: این دولت همه زمینه هایی که باعث ایجاد قدرت نرم برای کشور می شد، از جمله هسته ای و فضایی را تعطیل کرد.

وی ادامه داد: دولت پس از تعطیلی صنعت هسته ای، با فشار غرب اقدام به تعطیلی صنعت فضایی کرد و آن را از معاوت ریاست جمهوری به معاونت یک وزارخانه بی ربط تنزل داد و تمام بودجه های پژوهشی آن را صفر کرد.

شاطرزاده تصریح کرد: متاسفانه ۳ سال است که سند فضایی ما خوابیده است و نگذاشتند که در حوزه فضایی کاری انجام شود.

وی با اشاره به اینکه ما ۶ ماهواره آماده پرتاب داریم و دولت اجازه نداده است که آنها پرتاب شوند، تاکید کرد: صنعت فضایی ما که قرار بود در سال ۲۰۱۵ انسان به فضا پرتاب کند، عملا از بین رفته است.

معاون پژوهشی پژوهشگاه فضایی ایران با بیان اینکه دولت نه‌تنها صنعت فضایی کشور را تعطیل کرد، بلکه دانشمندان این صنعت را هم به حال خود رها کرده است، گفت: در این دو سال ۴۰ نفر از متخصصان صنعت فضایی به آمریکا و اروپا رفته اند و جذب کار شده اند، حتی امارات متخصصان ما را جذب می کند و در حال راه اندازی صنعت فضایی است و می خواهد تا چند سال آینده گردشگر به فضا پرتاب کند.

وی در پایان تاکید کرد: در این دولت تمامی ابزارهای قدرت و مولفه های قدرت ما تعطیل شده است و این موضوع در بحث اتمی ما هم همینگونه است. دانش و تکنولوژی یک امر استراتژیک است و اگر می خواهیم مستقل باشیم باید مسلط به دانش و تکنولوژی باشیم.

منبع: بلاغ

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
مهدی
فرق حسن روحانی با ژنرال پینوشه در این است که ژنرال پینوشه لباس نظامی بتن داشت و حسن روحانی لباس آخوندی بتن دارد ولی در ماهییت هیچ فرقی با هم نمیکنند ... ولاغیر
در حاشیه