جعبه سیاه هواپیمای اندونزی پیدا شد

منابع خبری اعلام کردند که گروه غواصان جستجو گر توانستند هواپیمای مسافربری شماره JT610 شرکت لیون ایر اندونزی که روز دوشنبه هفته جاری در دریای جاوه با ۱۸۹ مسافر سقوط کرد، موفق به یافتن جعبه سیاه این هواپیما شدند.

جعبه سیاه هواپیمای اندونزی پیدا شد

به گزارش ۸دی، «سورجانتو تیجاجونو» رئیس کمیته امنیت ملی حمل و نقل اندونزی به رسانه های این کشور گفت : یکی از غواصان گروه جستجو موفق به یافتن جعبه سیاه هواپیمای سقوط کرده در غرب دریای جاوه شد و اکنون این جعبه تحویل متخصصان برای استفاده از اطلاعات آن شده است.

طبق گزارش شبکه مترو تلویزیون اندونزی، این غواص توانسته جعبه سیاه را در میان گل ولای اعماق دریا پیدا کند.

براساس این گزارش، جعبه سیاه هواپیما ظرفیت ثبت و حفظ تمام اطلاعات مرتبط با آن را به مدت ۲۵ ساعت دارا بوده است.

به رغم اینکه جعبه سیاه هواپیما پیدا شده اما مسئولان اندونزیایی می گویند یافتن علت سقوط هواپیما و پیاده کردن اطلاعات این جعبه زمان می برد.

این جعبه حدود ۷ کیلوگرم تا ۱۰ کیلوگرم وزن دارد و می تواند تا عمق ۶ هزار متر زیر آب و همچنین به مدت یک ساعت در حرارت بالای ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد سالم بماند.

هواپیمای «۷۳۷ ماکس ۸ » متعلق به شرکت «لاین ایر» بامداد دوشنبه (۲۹ اکتبر) هفتم آبان ماه از جاکارتا عازم شهر «پانگکال پینانگ» در جزیره «بانگکا» اندونزی بود که ۱۳دقیقه پس از پرواز، در دریای جاوه در شرق این کشور سقوط کرد.

سقوط هواپیمای مسافربری شرکت لاین ایر اندونزی در آب‌های سوماترا در سواحل شرقی این کشور با ۱۸۹ مسافر دومین فاجعه هوایی در تاریخ اندونزی محسوب می شود.

بیش از ۲۰ مسافر این پرواز از مسئولان و کارکنان دولتی از جمله وزارت دارایی اندونزی، یک مسافر و خلبان نیز شهروند ایتالیا و تعدادی هم کودک و نوزاد بودند.

بیش از ۶۰ نفر غواص اندونزیایی و تعدادی دیگر از کشورها تلاش بسیاری را برای یافتن جعبه سیاه هواپیما از روز سه شنبه هفته جاری در اعماق دریای جاوه آغاز کرده بودند.

نخستین و بدترین فاجعه هوایی اندونزی در ۲۶ سپتامبر ۱۹۹۷ بوقوع پیوست. در این حادثه یک فروند ایرباس ۳۰۰ در منطقه مدان این کشور با ۲۳۴ مسافر سقوط کرد که همه سرنشینان آن کشته شدند.

در سال ۲۰۱۳ نیز یک فروند هواپیمای مسافربری با شماره پرواز ۹۰۴ Lion Air در آبهای جزیره بالی اندونزی سقوط کرد اما ۱۰۸ نفر مسافر آن نجات داده شدند اما هواپیمای دیگر این شرکت که در سال ۲۰۰۴ در حوالی جاکارتا سقوط کرد سبب کشته شدن ۲۵ نفر سرنشین آن شد.

منبع: ایرنا

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه