تفاوت آلرژی و سرماخوردگی

عضو کمیته کشوری آنفولوآنزا با اشاره به اینکه عفونت‌های ویروسی همچون آنفولوآنزا و سرماخودگی همراه با تب است، گفت: آلرژی همراه با تب نیست و در تمامی فصول سال مشاهده می‌شود.

به گزارش ۸دی به نقل از بهداشت نیوز، دکتر مسعود مردانی درباره تفاوت علائم آلرژی با سرماخوردگی با توجه به آلودگی هوا اظهار کرد: سطح شیوع عفونت‌های ویروسی در دستگاه تنفسی فوقانی معمولا با شروع فصل سرد سال همچون پاییز و زمستان افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه آلرژی در تمامی فصول سال بروز می‌‍کند، افزود: آلرژی در برخی از افراد در زمانی که آلودگی هوا بیشتر است یا در هنگام گردافشانی گل‌ها در بیمارانی که دچار آلرژی هستند تشدید می‌یابد.

عضو کمیته کشوری آنفولوآنزا خاطر نشان کرد: بیماری‌های عفونت ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی در بیماری‌هایی همچون سرماخودگی و آنفولوآنزا همراه با تب است در صورتی که آلرژی با هیچ‌ تبی همراه نیست.

مردانی با اشاره به اینکه بیماران مبتلا به عفونت‌های باکتریایی همچون گلودرد چرکی و عفونت گوش‌میانی با تجویزآنتی بیوتیک توسط پزشک بهبود می‌یابند، عنوان کرد: در صورتی که تجویز آنتی بیوتیک در افراد دچار آلرژی نقشی ندارد.

وی ادامه داد: بیماران دچار عفونت ویروسی همچون سرماخوردگی نیز گاهی با تجویز آنتی‌بیوتیک یا پس از گذشت چند روز از دوره بیماری که معمولا ۲ تا ۳ روز است و علائم آن همچون آبریزش از بینی، عطسه و گرفتگی گلو بوده نیز بدون آنتی بیوتیک بهبود می‌یابند.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یاد آور شد: افرادی که دچار حساسیت به میوه‌ها یا غذاهای خاصی هستند با پرهیز از این خوارکی‌ها می‌توانند از بروز آلرژی در خود پیشگیری کنند تا آلرژی در آنها تکرار نشود در حالی که ممنوعیت خاصی برای افراد مبتلا به سرماخودگی وجود ندارد.

مردانی اضافه کرد: عفونت باکتریایی و ویروسی معمولا جزو بیماری‌های محدود شونده هستند و بعد از اتمام دوران بیماری افراد بهبود می‌یابند اما آلرژی در طول زمان ادامه می‌یابد.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه