اکبر محمودی

گلایه تهیه کننده نماهنگی که به تازگی در جشنواره عمار درخشید

«سالار جنگل» که انصافاً بخشی از نمادهای غیرت و استکبار ستیزی گیلان و گیلانیان، به پرچمداری روحانی شهید میرزا کوچک جنگلی، را به مخاطب خود، علی الخصوص مخاطب نوجوان نمایاند؛ اما مسئولین با این اثر فقط عکس یادگاری گرفتند و رفتند و برخی بصورت لسانی و برخی با لبخند ترحّم نگاهی انداختند.

گلایه تهیه کننده نماهنگی که به تازگی در جشنواره عمار درخشید

به گزارش ۸دی، اکبر محمودی نماهنگ سالار جنگل طی یادداشتی نوشت:

نماهنگی که در تابستان ۱۳۹۸ کلید خورد و در دهه اول آذر رونمایی گردید. این نماهگ بدلیل مشقات و هزینه های بالای خود (که قطعاً شایسته هم بود) با مشکلات عدیده ای مواجه بود. در مراحلی به مسئولین فرهنگی و مرتبط مراجعه شد. و هر کدام به طریقی عدم حمایت خود را و بعضاً دلسردی را نثار این حقیر می کردند. جبهه فرهنگی انقلاب گیلان، نماینده سازمان اوج در گیلان، مدیر کل ارشاد گیلان، مسئول فرهنگی … و همگی متفق القول شدند بر عدم حمایت این اثر. پس از تلاشهای فراوان، معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد گیلان حمایت خود را از تولید این نماهنگ اعلام نموده و اثر به مرحله تولید و انتشار رسید، و نه تنها مورد توجه مردم عزیز گیلان قرار گرفته، حتی در شبکه های سراسری و شبکه های استانی مثل لرستان و خراسان و.. نیز پخش شد.

«سالار جنگل» که انصافاً بخشی از نمادهای غیرت و استکبار ستیزی گیلان و گیلانیان، به پرچمداری روحانی شهید میرزا کوچک جنگلی، را به مخاطب خود (علی الخصوص مخاطب نوجوان) نمایاند، نتوانست نظر قاطبه مسئولین استانی را جلب کند. برخی مسئولین با این اثر فقط عکس یادگاری گرفتند و رفتند. برخی بصورت لسانی، برخی با لبخند ترحّم نگاهی انداختند. البته صفحه اینستاگرامی جبهه فرهنگی انقلاب در حد یک استوری (آن هم در واپسین ساعات سالگرد شهادت میرزای بزرگ) رسالت خود را انجام داده، ولی سایرین حتی در حد یک لایک در صحفه اینستاگرام گروه به خود زحمت ندادند.

ولی عظمت این کار فاخر که با اخلاص و تلاش شبانه روزی گروه سرود منادیان بصیرت رشت به سرپرستی اکبر محمودی و همچنین گروه هنری ۱۱آذر به مدیریت سجاد عزیزپور، به ثمر رسیده بود، سبب شد تا در جشنواره مردمی فیم عمار لوح افختار نصیب کارگردان این اثر گردد. در ۱۱دی۹۹ وقتی کارگردان «سالار جنگل» در برنامه زنده شبکه افق لوح را دریافت نمود، منتظر بودیم تا سیل تبریکات از سمت مسئولین و دست اندرکارانی که نان کار فرهنگی را میخورند سرازیر شود. بجز سایت آموزش و پروش، هیچ نهاد و سازمانی متوجه این افتخار نشدند. تا اینکه صبح امروز ۱۵/۱۰/۹۹ در یک جلسه خصوصی با حضور دبیر جبهه فرهنگی انقلاب گیلان و همچنین نماینده سازمان اوج در گیلان، یک لوح آن هم بصورت خیلی مبهم و کلی گویی از کارگردان تقدیر شد.

۱۵ ماه از شروع پروژه و ۱۳ ماه از انتشار آن می گذرد. حالا این افتخار کشوری مستحق اینچنین برخوردی است؟

مگر نه اینست که گیلان در هنر هم جزو اولین ها بوده و هست؟ پس چرا دیده نمی شود؟

مسئولین امر چقدر باید هزینه کنن تا فضای اینچنین دغدغه مند و هنری ایجاد کنند؟ هزینه پیشکش، چرا نمی بینند؟

چرا هیچ رسانه ای، هیچ مسئولی، تا بحال مقام های کشوری گروه سرود را ندیده و نمی خواهد ببیند؟

مقام اول جشنواره کشوری جهاد گران -زمستان۹۸

مقام برتر جشنواره شهید بدون مرز (ویژه حاج قاسم) – بهار ۹۹

مقام برتر جشنواره کشوری فانوس – پاییز۹۹

منتخب نماهنگ قاب اول در جشنواره مردمی فیلم عمار – زمستان ۹۹

منتخب جشنواره کشوری ترنم الهی – زمستان ۹۹

تولید ۲۴ نماهنگ در زبان های مختلف فارسی و انگلیسی و عربی و گیلکی.

تابحال هیچ گله و شکایتی نبوده و نیست، ولی بدانیم، مبادا در این کارزار فرهنگی، سربازان خط مقدم جبهه فرهنگی هنری را از دست بدهیم.

قطعاً پس از یاری خداوند، نگاه پرمهر مردم عزیز یاریگر ماست، کاش شکاف بین نگاه مردم و مسئولین، بیش از این نشود.

خداوندا به همه ما توفیق بندگی خالصانه را عنایت فرما.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه