لاهوتی مطرح کرد:

نفوذ صاحبان منافع در دستگاه‌ها به جنگل‌خواری دامن زده است

این نماینده مجلس گفت: جهت انجام پروژه‌های عمرانی ممکن است بخشی از جنگل‌ها آسیب ببینند اما هرگونه تصمیمی مبنی بر دخل و تصرف در منابع طبیعی برای پروژه های عمرانی باید پیش از اجرای طرح ها باشد.

نفوذ صاحبان منافع در دستگاه‌ها به جنگل‌خواری دامن زده است

به گزارش ۸دی، مهرداد بائوج لاهوتی در گفت‌ و گو با خبرنگار خانه‌ ملت، درخصوص افزایش جنگل زدایی و جنگل خواری در کشور، گفت: امروزه به جنگل‌‌های کشور تجاوز شده و جنگل ها به طور جدی مورد تصرف متخلفان قرار می‌گیرد اما سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در زمان اخذ پروانه برای ساخت و ساز در زمین تصرف شده متوجه تخلفات می شود.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور و سازمان حفاظت محیط‌زیست، تصریح کرد: با گرم شدن هوا نیز بخشی از جنگل توسط عوامل انسانی به آتش ‌کشیده می‌شود و متاسفانه همین بخش آتش گرفته پس از مدتی نیز به راحتی تصرف می‌شود، سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور هم که باید پس از آتش گرفتن اقدام به جایگزین کردن درختان جدید کند از موضوع غافل است.

وی با بیان اینکه متولیان جنگل‌زدایی در بخش‌های مختلف سازمانی قرار دارند، گفت: مافیایی در هنگام اخذ پروانه یا دریافت سند مالکیت بستر را برای متصرفان و متخلفان جنگل خواری هموار می‌کنند، این مسائل نشان از نفوذ صاحبان منافع در دستگاه‌های مربوطه دارد.

لاهوتی افزود: مردم عادی و محلی در تصرفات و تجاوزات به جنگل نقشی ندارند، صاحبان منافع از نفوذ تعاونی وزارتخانه‌ها استفاده کرده و با خرید زمین و تحویل آن به مردم در تصرف زمین‌های جنگلی نقش دارند البته طی دو سال اخیر قوه قضاییه با برخورد جدی فضا را مناسب‌تر از گذشته کرده است.

این نماینده مردم در مجلس نهم با تاکید بر اینکه قطع درخت در صورت انجام پروژه با موضوع تخریب و تجاوز به جنگل متفاوت است، گفت: جهت انجام پروژه‌های عمرانی ممکن است بخشی از جنگل‌ها و درختان آسیب ببینند اما هرگونه تصمیمی مبنی بر دخل و تصرف در منابع طبیعی و جنگل ها برای پروژه های عمرانی باید پیش از اجرای طرح ها باشد که متاسفانه عموما تصمیمات در جلوگیری از تخریب جنگل‌هاهم نا به هنگام، نا به جا و در مواردی در میانه انجام پروژه گرفته می‌شود.

لاهوتی تاکید کرد: قوانین بازدانده فعلی قطعا جوابگوی تجاوزات است اما مسئولان اجرایی و متولیان جنگل و درخت به آنها تمکین نمی‌کنند لذا مجریان قانون باید دقت بیشتری داشته باشند.

نایب رئیس فراکمیسیون محیط‌زیست و توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قوانین در مورد صیانت از جنگل و درخت به اندازه کافی وجود دارد اما در صورت نیاز مجلس آمادگی اصلاح و یا تدوین قوانین جدید را دارد.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه