مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان

هزینه های آب رسانی در گیلان دو و نیم برابر میانگین کشور است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان در جلسه شورای اداری شهرستان ماسال گفت: به طور کلی هزینه اجرای پروژه های آب رسانی در گیلان، به نسب سایر نقاط کشور بیشتر و بهای تمام شده آن گرانتر است زیرا در کشور به طور میانیگن برای آب رسانی به یک خانوار ۳۳ متر لوله گذاری نیاز داریم اما در استان گیلان این عدد به ۷۵ می رسد که حدود دو و نیم برابر بیش از متوسط کشوری است.

هزینه های آب رسانی در گیلان دو و نیم برابر میانگین کشور است

به گزارش هشت دی، محب علی رنج ور یادآور شد: با توجه به این که استان گیلان، استان پربارشی بوده و ۱۰۰۰ میلیمتر متوسط بارش آن در سال است که این رقم تقریبا ۴ برابر متوسط کشور است؛ اما در حوزه آب آشامیدنی، چه در زمینه شهری و چه روستایی ما، مشکل کمبود کیفیت آب را شاهد هستیم و موضوعاتی از جمله بالا بودن آبهای سطحی موجب می شود بعضا در جلگه ها آب باکیفیتی نداشته باشیم.

وی افزود: براساس سیاستهایی که در دو سال اخیر در پیش گرفته ایم و در بازدیدهایی که از شهرستان ماسال داشتیم، به دنبال آن بوده ایم تا بتوانیم منابع آبی را پایدار کنیم. درسال جاری در دو نقطه اقدام به حفر چاه جهت تامین آب شرب شهروندان داشتیم که بنا داریم ۵ چاه دیگر نیز برای تقویت آب آشامیدنی در این شهرستان ایجاد کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان در ادامه گفت: ما اگر بتوانیم منابع آبی را در فصول بحرانی سال مدیریت کنیم، مشکل آنچنانی در بحث تامین آب آشامیدنی نخواهیم داشت، اما مشکلی که وجود دارد این است که بخش اعظمی از شبکه های آب رسانی ما قدیمی و دچار فرسودگی هستند.

رنجور گفت: حدود ۶۲۲ کیلومتر شبکه آبرسانی در شهرستان ماسال ایجاد شده که این عدد، عدد بزرگی به نسبت حجم کار است.

وی ادامه داد: در طول سالیان گذشته، ما اعتباری از ردیف ملی برای بازسازی شبکه ها شاهد نبوده ایم اما در مکاتبه ای که با مجمع نمایندگان داشتیم این موضوع را خواستار شدیم که اگر قرار است مدیریت مصرف داشته باشیم مستلزم آن است که شبکه های ما نوسازی شده و ایمن باشند.

رنجور ادامه داو: اولویت اول ما در شهرستان ماسال، ایجاد منابع آبی با ظرفیت کامل است که میزان دبی آب را افزایش دهیم و امسال علاوه بر مبلغی که در کمیته برنامه ریزی شهرستان لحاظ شده مبلغ ۲۰ میلیارد ریال اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای شهرستان در نظر گرفته شده است.

مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی گیلان در پایان افزود: شهرستان ماسال در بحث شاخص بهره مندی آب آشامیدنی روستاها در سال ۸۳ حدود ۱۵ درصد بوده که در حال حاضر به ۷۶ درصد رسیده که نشان می دهد ۷ درصد نسبت به استان گیلان و درصد ۱۰ نسبت به کشور بالاتر است اما این دلیل نمی شود که بگوییم شهرستان در این خصوص مشکلی ندارد.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه