یوتیوب جای فیسبوک را می گیرد

مدتی است که فیسبوک و یوتیوب به شدت با یکدیگر رقابت می کنند. درواقع این رقابت تا جایی پیش رفته که عجیب شده است.

یوتیوب جای فیسبوک را می گیرد

به گزارش ۸دی، به عنوان دومین وبسایت بزرگ ایالات متحده آمریکا شناخته می‌شود. این شبکه اجتماعی حجم عظیمی از ترافیک را در سراسر جهان به خود اختصاص می‌دهد و در ایالات متحده هم عملکرد بسیار موفقی داشته است.

در حالی که گوگل به عنوان پرمصرف‌ترین موتور جست‌وجوگر جهان رتبه اول ترافیک سایت‌ها در جهان را دارد، فیسبوک رتبه دوم رده‌بندی را در اختیار گرفته.

رتبه یوتیوب ارتقاء می یابد
اما حال به نظر می‌رسد به زودی فیسبوک در آمریکا رتبه دوم خود را از دست می‌دهد و جای خود را به یوتیوب می‌دهد.در ایالات متحده آمریکا پربازدیدترین سایت‌ها به ترتیب گوگل، فیسبوک، یوتیوب، یاهو و آمازون هستند.

یک شرکت تحقیقات بازار به نام SimilarWeb اشاره کرده که براساس بررسی‌های جدید بازدیدهای ماهانه فیسبوک در ایالات متحده آمریکا با شیب تندی رو به پایین حرکت می‌کند.

نگاهی به بازدیدهای هر ۲ سامانه
طبق این تحقیق ظرف دو سال گذشته بازدیدها از ۸.۵ میلیارد به ۴.۷ میلیارد سقوط کرده است. البته در همین مدت ترافیک مربوط به اپلیکیشن فیسبوک افزایش یافته اما ظاهرا افزایش ترافیک بخش اپ نتوانسته این خلا بوجود آمده را جبران کند.در عین حال هم‌زمان با راکد شدن کسب و کار فیسبوک، یوتیوب به سرعت در حال پیشرفت بوده است.

شرکت های متعدد قربانی یوتیوب می شوند
این شبکه به شکل کلی و همچنین در حوزه اپ شاهد افزایش ترافیک بوده است و اگر وضعیت به همین منوال پیش برود، یوتیوب بزودی تبدیل به دومین سایت پربازدید ایالات متحده خواهد شد.تهدید مشابهی نیز متوجه شرکت یاهو است.

ظاهرا آمازون بزودی ترافیک بیشتری از یاهو خواهد داشت و این سایت که نشان از روزگار گذشته جهان اینترنت است را از پیش رو برخواهد داشت.نهایتا به این هم اشاره کنیم که جایگاه گوگل به عنوان پربازدیدترین وبسایت محفوظ است و به نظر تهدید بخصوصی متوجه این موتور جست‌وجوگر نیست. گوگل با ۱۵ میلیارد بازدید فقط در ماه گذشته به عنوان یک غول دست‌نیافتنی در نظر گرفته می‌شود.

مروری بر یوتیوب
بیشتر ویدئوهای این شرکت توسط افراد عادی و بعضی از ویدئوها توسط شرکت‌ها و رسانه‌هایی مانند سی‌بی‌اس، بی‌بی‌سی، هیولو، ویوو و برخی سازمان‌های دیگر و برخی توسط خود یوتیوب بارگذاری شوند. افراد ثبت نام نکرده می‌توانند ویدئوها را تماشا کنند، افراد ثبت نام کرده می‌توانند ویدئوها را در کانالشان بارگذاری کنند.

فقط کاربران ثبت نام شدهٔ که اثبات می‌کنند به سن ۱۸ سال رسیده‌اند اجازهٔ بارگذاری ویدئوهایی با محتوای احتمالی توهین‌آمیز را دارند. سرانجام این شرکت توسط شرکت ال‌ال‌سی پایه‌گذاری شد و در نوامبر ۲۰۰۶، توسط شرکت گوگل با قیمت ۱٫۶۵ میلیارد دلار آمریکا خریداری شد و هم‌اکنون از شاخه‌های گوگل است.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه