مدیرکل ساخت و توسعه راه‌آهن منطقه ۲:

ریل‌گذاری راه‌آهن «قزوین – رشت» امسال به پایان می‌رسد

مدیرکل ساخت و توسعه راه‌آهن منطقه ۲ و مجری طرح راه‌آهن‌ «قزوین – رشت» گفت: تا پایان امسال ریل‌گذاری راه‌آهن «قزوین – رشت» به اتمام خواهد رسید.

ریل‌گذاری راه‌آهن «قزوین – رشت» امسال به پایان می‌رسد

به گزارش ۸دی، «علی‌اکبر مردی» مدیرکل ساخت و توسعه راه‌آهن منطقه ۲، اظهار کرد: پروژه راه‌آهن ‌«قزوین- رشت» بخشی از کریدور بین‌المللی شمال جنوب یا اوراسیا است که سه بخش قزوین- رشت و آستارا شامل می‌شود.

وی افزود: بخش «قزوین – رشت» این پروژه تا قبل از سال جدید به اتمام خواهیم رساند که طول آن ۱۶۴ کیلومتر است و از این میزان ۷۰ کیلومتر در استان قزوین و ۹۴ کیلومتر بقیه آن در استان گیلان قرار دارد.

مردی خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۴۶۰ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده که امیدواریم پس از تکمیل شدن و بهره‌برداری بتوانیم به نتایج خوبی در زمینه بازگشت هزینه‌ها دست‌ یابیم.

وی یادآور شد: در بخش زیرسازی ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی تاکنون ثبت‌شده و این در حالی است که در مجموع روسازی و ایستگاه ۸۱ درصد پیشرفت فیزیکی شاهد هستیم.

مدیرکل ساخت و توسعه راه‌آهن منطقه ۲ تصریح کرد: تا پایان سال مجموع پیشرفت را به ۹۰ درصد خواهیم رساند و عملیات تکمیلی آن پس از عید انجام خواهد گرفت.

مردی تصریح کرد: برای ایام نوروز قابلیت جابه‌جایی مسافر وجود ندارد اما می‌کوشیم تا ریل‌گذاری به پایان برسد و برای بهره‌برداری دو ماه پس از عید زمان لازم است.

وی با اشاره به این‌که برخی مسائل موجب شده تا انجام پروژه با تأخیر صورت گیرد، گفت: هزینه ورق‌های مصرفی برای پروژه اسفندماه سال گذشته پرداخت‌شده و طبق قرارداد ۴۰ روز زمان برای تحویل ورق‌ها نیاز بود که محقق نشد و ۲۵ دی‌ماه امسال بعد گذشت نزدیک به یک سال آخرین محموله از ورق‌ها تحویل داده شد و همین امر سبب تأخیر در ساخت پروژه شد.

مردی یادآور شد: در این محور ۶۲ پل خاص طراحی‌شده که ۶۱ پل آن به اتمام رسیده و یک پل آن باقی‌مانده است.

مدیرکل ساخت و توسعه راه‌آهن منطقه ۲ تصریح کرد: امسال برنامه‌ریزی‌شده بود تا ۵۹۰ کیلومتر ریل‌گذاری کنیم که محقق شده است و برای سال آینده نیز همین برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

وی یادآور شد: ما هدف‌گذاری کردیم تا در همین‌ محور بخش «رشت – انزلی» با طول ۴۰ کیلومتر بتوانیم ۳۰ کیلومتر را آماده‌سازی کنیم.

مردی ادامه داد: با توجه به این‌که پروژه‌های ریلی مانند پروژه‌های راه این امکان را ندارد که هر بخشی آماده شد بهره‌برداری فراهم شود، بنابراین سرمایه‌گذاران خیلی برای سرمایه‌گذاری رغبت نمی‌کنند، چون خواب سرمایه زیاد است.

مدیرکل ساخت و توسعه راه‌آهن منطقه ۲ یادآور شد: به جهت آن‌که امکان مانور نسبت به راه کمتر است و از یکسری نقاط اجباری باید گذر کنیم معارضات نسبت به راه بیشتر است.

منبع: ایسنا

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه