فرمانده انتظامی گیلان خبر داد:

کاهش نرخ تصادفات فوتی در گیلان/ لزوم تحرک مدیریت شهری در واکنش به حوادث رانندگی

فرمانده انتظامی گیلان گفت: کاهش ۱۲ درصدی تصادفات فوتی از ابتدای سال تاکنون در استان و موفقیت ۹۰ درصد از شهر‌‌های گیلان در حفظ این روند کاهشی بر اهمیت استمرار مشارکت مردم و ادارات برای غلبه بر حوادث تلخ جاده‌ای تاکید دارد.

کاهش نرخ تصادفات فوتی در گیلان/ لزوم تحرک مدیریت شهری در واکنش به حوادث رانندگی

به گزارش ۸دی،سردار “عزیزاله ملکی”، ضمن اشاره به فرمایش مقام معظم فرماندهی کل قوا که فرمودند “در موضوع تصادفات جاده‌ای باید نیروی انتظامی و دستگاه‌های دیگر همچون وزارت راه سهم خود را در بروز چنین حوادث تلخ و ناگواری مشخص کنند و با برطرف کردن نقاط ضعف وظیفه خود را انجام دهند” این جمله را فصل‌الخطاب تمامی دستگاه‌ها برای مشارکت در جلوگیری از وقوع حوادث جاده‌ای قلمداد کرد و اظهار داشت: کاهش تلفات در تصادفات، وابسته به کار گروهی تمامی دستگاه‌های متولی در این حوزه است.
وی مثلث ترافیک، یعنی اجرای قوانین، پلیس و فرهنگ ترافیک را الگویی برای تعیین سهم اجرایی هر دستگاه برشمرد و افزود: تعیین علت در هر تصادف میزان اهمیت و نقش هر دستگاه را تبیین می‌کند.
فرمانده انتظامی استان گیلان تصریح کرد: کاهش ۱۲ درصدی تصادفات فوتی از ابتدای سال تاکنون در استان و موفقیت ۹۰ درصد از شهر‌‌های گیلان در حفظ این روند کاهشی بر اهمیت استمرار مشارکت مردم و ادارات برای غلبه بر حوادث تلخ جاده‌ای تاکید دارد.
نقش مهم مدیریت شهری
این مقام ارشد انتظامی تامین و حفظ امنیت تردد در ۲ هزار کیلومتر محور درون شهری گیلان را در زمره حقوق شهروندی قلمداد کرد و گفت: تجهیز مسیر‌های پرتردد در شهر‌ها به امکانات و علائم هشدار‌‌‌ دهنده مانند پل عابر پیاده، خط‌کشی و نصب علائم راهنمایی در حوزه مدیریت شهری است.
سردار ملکی اذعان داشت: از ۱۱۴ پل عابرپیاده در استان تنها یک پل دارای پلکان مکانیزه است و بیشتر این امکانات به محلی برای نصب بیلبورد‌‌های تبلیغاتی تبدیل شده است.
وی افزود: چراغ‌های راهنمایی نصب شده در تقاطع‌های گیلان، چراغ عابر پیاده ندارند و تنها ۳ تقاطع کلانشهر رشت دارای دوربین ثبت تخلف است که رفع این نقائص همت و تلاش مدیران دستگاه‌های متولی در بروز‌رسانی این امکانات و خدمات شهری را می‌طلبد.
شناسایی نقاط حادثه‌خیز
سردار ملکی با بیان اینکه ۸۳ نقطه حادثه‌خیز در محور‌های درون‌شهری توسط پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان شناسایی شده است اضافه کرد: از این مجموع، ۲۲ نقطه حادثه‌خیز در محورهای شهری گیلان اصلاح شده است.
وی اذعان داشت: رفع نقاط حادثه‌خیز و اصلاح هندسی معابر فقط با همراهی شورای ترافیک و شهرداری‌ها امکان‌پذیر است.
۳ علت اصلی تصادف درون‌شهری در گیلان
این مقام ارشد انتظامی عدم رعایت حق‌تقدم، عدم توجه به جلو و تخطی از سرعت مجاز را ۳ عامل اصلی تصادف در محورهای درون‌شهری گیلان ذکر کرد و اظهار داشت: خطای انسانی رانندگان در تقاطع، استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی و شرایط جوی پربارش گیلان که لغزندگی جاده را به همراه دارد از دیگر عوامل زمینه‌ساز تصادف در استان است.
استفاده از کلاه ایمنی،آموزش زندگی
این مقام ارشد انتظامی با تشریح گرایش پلیس راهنمایی و رانندگی در تغییر تاکتیک از توقیف موتورسیکلت به فرهنگ‌سازی در جامعه گفت: در ۱۹ ماه اخیر، پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان بیش از ۷ هزار کلاه ایمنی به موتورسیکلت سواران اهدا کرده است.
فرمانده انتظامی استان گیلان در ادامه اظهار داشت: از ابتدای سال جاری ۵۰۰ کلاه ایمنی با مشارکت اتاق ‌اصناف و شرکت‌های بیمه به پیک‌های موتوری مرکز استان اهدا شد و ۳۰ هزار پیامک هشدار‌ ترافیکی به راکبان موتورسیکلت ارسال شده است.
سردار ملکی تصریح کرد: ۷۶ درصد تصادفات گیلان در ۱۱ ماه ابتدایی سال جاری به عابران پیاده و راکبان موتوسیکلت اختصاص یافته است.
مشارکت مردمی در فرهنگ‌سازی ترافیک
وی با تأکید بر مشارکت همیاران پلیس در ارتقاء فرهنگ ترافیک استان عنوان کرد: با ‌توجه به نقش مؤثر زنان در اجتماع و با هدف نهادینه شدن فرهنگ ترافیک در خانواده، امروز گیلان با مشارکت بیش از هزار بانوی فرهنگ‌یار ترافیک در مسیر بسط و توسعه انضباط ترافیکی در جامعه گام بر می‌دارد.
محدودیت تردد کرونایی در گیلان
این مقام ارشد انتظامی از رشد ۸۴ درصدی برخورد با تخلفات در ۱۱ ماه ابتدایی سال جاری خبر داد و گفت: در راستای مقابله با همه‌گیری کرونا در استان گیلان بیش از ۴۳۰ هزار برگه جریمه برای رانندگانی که محدودیت تردد کرونایی را رعایت نکردند، صادر شده است.
وی افزوذ: رانندگان دارای مجوز تردد از فرمانداری در صورت جریمه به دلیل نقض محدودیت تردد، می‌توانند با حضور در پلیس راهنمایی و رانندگی استان، نسبت به رفع جریمه اقدام کنند.
سردار ملکی با اشاره به فعالیت ۸۵ آموزشگاه رانندگی در گیلان بیان داشت: آموزشگاه‌های تعلیم رانندگی در گروه ۳ مشاغل قرار دارند و تمامی محدودیت‌هایی که مشمول گروه۳ مشاغل باشد در این حوزه نیز اجرا می‌شود و در شهرهای وضعیت قرمز و نارنجی، فعالیت‌ آموزشگاه‌های رانندگی شامل برگزاری کلاس‌های آموزشی و آزمون نظری که مستلزم تجمع افراد می‌باشد، ممنوع است.
مقابله پلیس با رانندگان حادثه‌ساز
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به بیش از هزار فقره برخورد قانونی با خودروهای حادثه‌ساز گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی از ابتدای سال با اجرای روزانه طرح برخورد با خودرو‌های حادثه‌ساز، نظم‌بخشی معابر درون‌شهری و حفظ آرامش شهروندان را در اولویت قرار داده است.
به روزرسانی خدمات پلیس
فرمانده انتظامی استان گیلان اظهار داشت: نصب ۷۷دوربین برای مانیتورینگ ترافیک و تسریع در رفع گره‌های شد و ‌آمد شهری، گام پلیس در به روز‌رسانی خدمات است.
وی افزود: حذف صف‌های طولانی با نوبت‌دهی اینترنتی تعویض پلاک از دیگر اقدامات پلیس راهنمایی و رانندگی در بهره‌مندی از فناوری روز در سال جاری بوده است.
سردار ملکی بیان داشت: طرح کشوری تسهیل ترخیص موتور سیکلت‌های توقیفی و رسوبی از ۱۸ آبان ماه سال جاری بصورت همزمان در سراسر کشور در گیلان نیز به مرحله اجرا در‌آمد و تاکنون بیش از هزار و ۳۰۰ موتورسیکلت ترخیص شده است.
وی با بیان اینکه پلیس در استفاده از فناوری‌های نوین، گام‌های خوبی در راستای هوشمندسازی برداشته افزود: امیدواریم با تلاش مضاعف و رفع کمبود‌ها تا پایان سال ۱۴۰۰، شاهد توسعه کاربردی سیستم‌های خدمات‌دهی الکترونیک در یگان‌های پلیس باشیم.
فرمانده انتظامی گیلان در پایان خاطرنشان کرد: برای پلیس مایه مباهات و توفیق است که در کنار اقدامات انتظامی، از منظر رهبر انقلاب، خدمتگزاری زحمتکش برای مردم بوده و با استعانت از فرامین راهگشای معظم‌له، با ایثار و از خودگذشتگی در راه رسیدن به آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی همگام و همیار رهبری است.

توقیف بیش از ۳ هزار خودرو هنجارشکن در گیلان/ برقراری امنیت اولویت پلیس است
فرمانده انتظامی استان برقراری امنیت و آرامش مردم را از اولویت‌های پلیس اعلام کرد و گفت: ۳ هزار و ۷۲۳ خودرو هنجارشکن در ۱۱ماه گذشته از سال جاری توقیف شدند.
سردار “عزیزاله ملکی”  برقراری امنیت و آرامش مردم را از اولویت‌های پلیس اعلام کرد و اظهار داشت: نیروی انتظامی قاطعانه و بدون اغماض با هنجارشکنان و برهم‌ زنندگان نظم و امنیت عمومی برخورد می‌کند.
وی در تشریح عملکرد ۱۱ ماهه پلیس امنیت عمومی استان در راستای برخورد با خودروهای هنجارشکن گفت: ۳ هزار و ۷۲۳ خودرو هنجارشکن در ۱۱ ماه گذشته از سال جاری توقیف شدند که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است.
فرمانده انتظامی استان گیلان با تاکید بر اینکه طرح برخورد با تخلفات حادثه‌ساز و مخاطره‌آمیز خودروهای هنجارشکن به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد تصریح کرد: در ۱۱ ماهه گذشته از سال ۹۹ در حوزه برخورد با حرکات نمایشی و خطرناک رانندگان شاهد افزایش ۷۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته بوده‌ایم.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه ایجاد صداهای ناهنجار از مصادیق تضییع حقوق شهروندی است افزود: در راستای برخورد با ایجاد آلودگی‌های صوتی نیز ۹۲۳ خودرو توقیف شده است که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۷ درصد افزایش داشته است.
سردار ملکی به تردد مکرر و ایجاد مزاحمت بعضی از خودروها در ساعات پایانی در شهرستان استان اشاره کرد و گفت: پلیس در ۱۱ ماه گذشته از سال‌جاری، ۵۰۷ خودرو متخلف را نیز در این حوزه توقیف و روانه پارکینگ کرده است.
وی با اشاره به افزایش ۱۰۰ درصدی برخورد پلیس استان با پدیده سگ گردانی اذعان داشت: برخورد با معضل سگ گردانی از مطالبات جدی مردم است.
فرمانده انتظامی استان گیلان در پایان ایجاد مزاحمت برای شهروندان را خط قرمز پلیس عنوان کرد و بیان داشت: برخورد با هنجارشکنان و برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد.

ممانعت پلیس از تردد گروه‌های گردشگری فاقد مجوز و توقیف ۷ دستگاه خودرو هنجارشکن

فرمانده انتظامی استان از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و برخورد با گرو‌های گردشگری در ۲ روز پایانی هفته گذشته خبر داد و گفت: در این راستا از تردد ۲ گروه گردشگری فاقد مجوز در قالب ۴ دستگاه مینی‌بوس و خودرو آفرودی جلوگیری و ۷ دستگاه خودرو متخلف نیز توقیف شدند.
سردار “عزیزاله ملکی” اظهار داشت: در پی افزایش نارضایتی مردم مبنی بر برهم زدن نظم و امنیت عمومی توسط عده‌ای از جوانان که در ساعات پایانی شب با حرکاتی نمایشی و مخاطره‌آمیز نسبت به برهم زدن نظم عمومی اقدام می‌کردند و همچنین ساماندهی گرو‌ه‌های گردشگری فاقد مجوز، طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در ۲ روز پایانی هفته گذشته اجرا شد.
وی افزود: در این راستا، ۷ دستگاه خودرو متخلف، هنجارشکن و مخل آرامش و آسایش مردم در شهرستان رشت توقیف و روانه پارکینگ شد.
فرمانده انتظامی استان گیلان همچنین از اعمال قانون ۲۲۱ دستگاه خودرو متخلف، ارسال پیامک ارشادی برای مالکان ۲۲۳ دستگاه خودرو و دستگیری و معرفی ۴ نفر به مرجع قضائی در این طرح خبر داد.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه توسعه و امنیت مکمل یکدیگر هستند اذعان داشت: امنیت اصلی‌ترین اولویت توسعه گردشگری به شمار می‌رود.
سردار ملکی در ادامه برخورد با تورهای گردشگری فاقد مجوز در قالب تیم‌های کوهنوردی و اردوهای گردشگری را از فعالیت‌های دیگر نیروی انتظامی برای ساماندهی تورهای گردشگری اعلام کرد و گفت: در ۲ روز گذشته با بکارگیری ۵ تیم پلیس از تردد ۲ گروه گردشگری فاقد مجوز در قالب ۲ دستگاه مینی‌بوس و ۲ دستگاه خودرو آفرودی در شهرستان رشت جلوگیری شد.
وی در پایان تامین امنیت گردشگران و مسافران و همچنین حراست از مبانی اعتقادی و فرهنگ غنی ایران اسلامی را از اولویت‌های نیروی انتظامی قلمداد کرد و بیان داشت: طرح برخورد با تخلفات حادثه‌ساز و مخاطره‌آمیز، خودروهای هنجارشکن و تورهای گردشگری فاقد مجوز به صورت مستمر در دستور کار پلیس گیلان قرار دارد.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه