ثبت بیش از ۱۹۰۰۰ اشتغال در گیلان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان گفت: از میزان ۳۰ هزار و ۹۰۴ نفر اشتغال تعهدی توسط دستگاه‌های اجرایی استان برای سال جاری، تاکنون ۱۹ هزار و ۵۵۵ شغل در سامانه اشتغال ثبت شده است.

ثبت بیش از ۱۹۰۰۰ اشتغال در گیلان

به گزارش ۸دی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان امروز در جلسه بررسی آخرین وضعیت رصد ثبت اشتغال و بررسی نحوه نظارت بر طرح‌های مشمول قانون حمایت از اشتغال روستایی در سالن الغدیر استانداری با اشاره به آخرین وضعیت نظارت‌های انجام شده برای تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری اظهار کرد: تاکنون از کل ۲۷۴ طرح با تسهیلات بیش از ۲۵۰ میلیون تومان، بازدید صورت گرفته که از این تعداد ۱۸۵ طرح به بهره‌برداری رسیده و ۵۵ درصد از این طرح‌ها نیز به تعهدات خود به طور کامل عمل کردند.

وی با اشاره بر اینکه کلیه طرح‌های بهره‌مند از تسهیلات روستایی و عشایری موظف به اجرای اشتغال تعهدی خود هستند، افزود: در غیر این صورت مشمول جریمه می‌شوند و سود تسهیلات آنان با نرخ بهره ۱۸ درصد محاسبه خواهد شد.

سیاوش آقاجانی با درخواست از فرمانداران در خصوص ارائه گزارش در خصوص تسهیلات اشتغال روستایی بیان کرد: فرمانداران باید برای طرح‌های کمتر از ۲۵۰ میلیون تومان مربوط به شهرستان خود به تفکیک طرح‌های به بهره‌برداری رسیده با ذکر مشکلات، نواقص و موضوعات مرتبط ارایه دهند. از میزان ۳۰ هزار و ۹۰۴ نفر اشتغال تعهدی توسط دستگاه‌های اجرایی استان برای سال جاری، تا کنون ۱۹ هزار و ۵۵۵ شغل در سامانه اشتغال ثبت شده است.

این مسئول با بیان اینکه بخشی از آمار ثبت شده توسط تیم نظارتی وزارتخانه، مورد نظارت قرار گرفته که قسمتی از آن مورد تایید و قسمتی نیز نیازمند بررسی مجدد است، گفت: اطلاعات وارد شده باید واقعی و مربوط به اشتغال جدید در سال ۱۴۰۱ باشد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به رویکرد جدی دولت در پرهیز از آمارگرایی تصریح کرد: پیش از تکمیل صحت‌سنجی اطلاعات ثبت شده، مدیران دستگاه‌های اجرایی نواقصی که نیازمند بررسی است را ظرف یک هفته مورد بازبینی قرار دهند و اگر امکان اصلاح آن‌ها وجود ندارد برای جلوگیری از ارایه آمار غیرواقعی، آن اطلاعات را از سامانه حذف نمایند.

آقاجانی همچنین با اشاره به رونمایی از نظام‌نامه رصد اشتغال خاطرنشان کرد: این نظام‌نامه به دستور استاندار گیلان در راستای بهبود زیست‌بوم اشتغال و شفاف‌سازی نقش نهادهای مرتبط با تحقق اشتغال تدوین شده است. مواردی نظیر بهبود نظام اطلاعاتی بازار کار، ارتقای نقش فرمانداران در بهبود زیست‌بوم اشتغال، برنامه‌ریزی بهبود جریان‌های عرضه و تقاضای بازار کار و تقسیم کار و ایفای نقش موثر کنش‌گران بازار کار از مهم‌ترین اهداف نظام‌نامه رصد اشتغال است.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه