مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در رشت:

اجرای طرح توسعه بیمارستان رسول اکرم رشت در سال ۹۹/ تعلق خاطر ناگسستنی به استان گیلان دارم

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونا در رشت با بیان اینکه به عنوان یک شهروند تعلق خاطری ناگسستنی با استان گیلان دارم، گفت: طرح توسعه بیمارستان رسول اکرم (ص) رشت متناسب با نیاز جمعیتی اجرا و در دستور کار سال ۹۹ قرار می‌گیرد.

اجرای طرح توسعه بیمارستان رسول اکرم رشت در سال ۹۹/ تعلق خاطر ناگسستنی به استان گیلان دارم

به گزارش ۸دی، مصطفی سالاری در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونا گیلان با تبریک سال نو و قدردانی از تمهیدات استاندار پرتلاش گیلان به برنامه‌ریزی‌های خوب صورت گرفته اشاره و با بیان اینکه این اقدامات در ورودی استان به خوبی مشخص بود، افزود: به مردمی که سختی هایی را پشت سرگذاشته اند، خداقوت می گویم و امیدوارم که به بزودی براین بیماری جهانی فائق شویم.

وی به اعلام آمادگی مجموعه تأمین اجتماعی کشور در روزهای نخست در تماس با استاندار گیلان و استمرار این همکاری برای پشتیبانی از تصمیماتی که پیرامون ارائه خدمات به بیماران کرونایی در استان گرفته می‌شود اشاره و خاطرنشان کرد: به عنوان شهروندی که تعلق خاطری ناگسستنی با این استان دارم، از مردم می خواهم کماکان در خانه بمانند و نیز از هموطنان درخواست می‌کنم که به گیلان و نیز استان‌های دیگر سفر نکنند.

وی با بیان اینکه دغدغه و درد و رنج مردم این خطه را در روزهای نخست شیوع بیماری کرونا به واسطه داشتن حسن وطن به این استان به خوبی درک می‌کنم، گفت: در میان مراکز درمانی تأمین اجتماعی در سطح کشور، به صورت ناخودآگاه توجهم به آمار مبتلایان در گیلان به عنوان یکی از استان‌های کانونی این بیماری جلب می‌شد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با قدرشناسی از ایثار و فداکاری مجموعه همکاران خود در حوزه درمان سراسرکشور از جمله گیلان، اظهار کرد: افرادی از این مجموعه به شهادت رسیدند و افرادی نیز سختی‌هایی را تحمل کردند که این حضور مستمر فداکارانه قابل تقدیر است.

وی افزود: از مدیران درمان استان‌ها خواستم تا به نحو کامل، بدون قید و شرط و با تبعیت محض، همه امکانات را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهند چراکه در مقاطع بحرانی مدیریت باید به صورت واحد باشد.

 سالاری به مصوبه تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان منابع در روزهای نخست شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: تفویض اختیار به بخش درمان استان‌ها برای خرید تجهیزات و ملزومات و جذب نیروهای تخصصی و غیرتخصصی و نیز پرداخت بدهی‌های رسیدگی شده وزارت بهداشت که همواره مورد تأکید رئیس جمهوری بوده از اقدامات مثبت صورت گرفته در این مدت است.

وی با اشاره به اینکه برخی از بدهی‌های رسیدگی نشده وزارت بهداشت نیز به صورت علی الحساب ۶۰ درصد نیز پرداخت شده است، افزود: بدهی‌های مراکز درمانی غیردولتی و غیردانشگاهی تا چهارماهه نخست سال ۹۸ و صنوف مختلف نیز تا آبان ماه ۹۸ تسویه شده است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی خاطرنشان کرد: از تیرماه سال ۹۸ تاکنون ۱۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسرکشور پرداخت شده تا به نوعی عمده مشکلات مالی این بخش برطرف شود.

وی به اقدامات حمایتی تأمین اجتماعی برای کاهش مراجعه به مراکز این سازمان نیز اشاره کرد و گفت: آن دسته از دفترچه هایی که تا بهمن ۹۸ مهلت داشتند تا پایان بحران و عادی شدن وضعیت تمدید شده و بازرسی‌های کارگاه ها متوقف و به اعلام اسامی توسط کارفرمایان اکتفا و بیمه بیکاری نیز در توافقی با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بدون حضور در کمیته تا سه ماه برقرار می‌شود.

 سالاری همچنین از دستور تأمین و ارسال امکانات مورد نیاز پلی کلینیک تأمین اجتماعی در انزلی ظرف هفته جاری خبر داد و افزود: در خصوص تهاتر بدهی‌های براساس ساز و کاری که تعیین شده هیچگونه محدودیتی وجود ندارد و در این خصوص مشوق‌های نقدینگی نیز درنظرگرفته شده است تا بدهکاری باقیمانده به مراکز غیردولتی تسویه شود.

وی با بیان اینکه آمادگی داریم در شهرستان‌هایی که مراکز درمانی موجود دانشگاهی نیازمندی‌های تخصصی و تجهیزاتی برای توسعه داشته باشند، متناسب با جمعیت همکاری لازم را برای تأمین منابع داشته باشیم، گفت: تلاش می‌کنیم تا واحدهای کوچک موجود را با همکاری دانشگاه علوم پزشکی توسعه و تکمیل کنیم تا میزان کیفیت و نیز کمیت را ارتقا بخشیم.

وی افزود: برای این اقدام در سطح ملی دوهزار میلیارد تومان اعتبار در سال ۹۹ پیش‌بینی کرده ایم و آمادگی داریم که این اقدام را از گیلان شروع کنیم.

وی با بیان اینکه برای توسعه ظرفیت بخش‌های سرمایه گذاری واحدهای مرتبط با سازمان تأمین اجتماعی در استان گیلان و بهبودی آن ‌ها از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنم، گفت: طرح توسعه بیمارستان رسول اکرم (ص) رشت متناسب با نیاز جمعیتی تدوین و در دستور کار سال ۹۹ قرار می‌گیرد.

پیشنهاد توسعه بیمارستان رسول اکرم(ص) رشت و تخصیص ۳۰ میلیارد تومان دیگر برای بخش درمان تأمین اجتماعی

در ادامه ارسلان زارع گفت: فعالان اقتصادی براساس شعار راهبردی رهبر معظم انقلاب تحت عنوان «جهش تولید» با فعالیت‌های جهادگرانه متناسب با نیاز امروزمان، بخش‌های اقتصادی و تولیدی را در ماه‌های آینده رونق بخشند.

وی با بیان اینکه در سال جاری شاهد همکاری تولیدکنندگان، اصناف مختلف و بازاریان برای اجرای تصمیمات ستاد استان هستیم، گفت: عده‌ای از آنان با تغییر خط تولید و یا ایجاد خطوط تولید، اقدامات خوبی برای تولید ملزومات بهداشتی، موادضدعفونی کننده، ژل‌ها و ماسک در مرکز استان، شهرستان ها و منطقه آزاد انزلی داشتند.

نماینده عالی دولت در گیلان در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: در اولین جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا استان در سال جدید، لازم می دانم ضمن مسئلت رحمت واسعه الهی برای همه درگذشتگان متأثر از این بیماری و علو درجات برای شهدای عرصه سلامت، از تلاشگران این جبهه خصوصا کادر درمانی اعم از پزشکان، پرستاران و نیروهای خدماتی و انتظامی و نیز از فداکاری های کادر درمان تأمین اجتماعی تشکر و قدردانی کنم.

وی ادامه داد: کادر درمان تأمین اجتماعی و پرسنل بیمارستان رسول اکرم (ص) رشت پا به پای کادر درمان دولتی و خصوصی استان ، فداکاری و جانفشانی هایی از خود بروز دادند که اطمینان دارم در تاریخ این مرز و بوم، ثبت و ضبط خواهد شد و مردم قدرشناس گیلان هرگز فراموش نخواهند کرد.

استاندار گیلان با یادآوری اعلام آمادگی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از همان روزهای ابتدایی اسفندماه برای هرگونه همکاری و حمایت از کادر درمان استان گفت: از نخستین روزها مشاهده کردیم که هم تجهیزات به مجموعه تأمین اجتماعی استان گسیل شد و هم درخصوص اقلام حفاظتی کادر درمان که کمیاب بود، کمکی ویژه گردید.

وی در خصوص تسهیلات مالی و تجهیزاتی بخش درمان تأمین اجتماعی گفت: انتظار داریم ۱۰ برابر آنچه که طی یک ماه گذشته به این بخش کمک شد؛ و در واقع به میزان ۳۰ میلیارد تومان به گیلان برای خرید ملزومات و برنامه هایی که اولویت معاونت درمان تأمین اجتماعی است، کمک شود.

استاندار گیلان با اغتنام فرصت از سفر دکتر سالاری برای توسعه بیمارستان رسول اکرم رشت و افزایش تخت ها و بخش ها ، این امر را هدیه دیگری برای مردم استان و رهآورد سفر دکتر سالاری به گیلان عنوان کرد.

وی با یادآوری اینکه کرونا یک بیماری جهانی است و همانطور که پیشتر نیز گفته بودم ایران نه اولین کشور درگیر این ویروس بوده و نه آخرین کشور خواهد بود؛ افزود: مستندات و آمار نشان می دهد در هر کشور ، جامعه، استان و شهری که به توصیه های بهداشتی ، خود مراقبتی و دیگر مراقبتی توجه جدی تر صورت گرفته؛ آسیب ها کمتر و موفقیت ها بیشتر بوده است.

وی ادامه داد: در استان گیلان از همان ابتدا ، آگاهی بخشی عمومی از طریق رسانه های گروهی ، صدا و سیما و فعالان مدنی و اجتماعی مورد نظر و توجه قرار گرفت که در این راستا اکثریت مردم همکاری های خوبی با مسئولان و خدمتگزاران عرصه سلامت داشتند.

 زارع اضافه کرد: امروز هم معتقدیم مهمترین عامل و بهترین شیوه برای حفظ سلامت و جان مردم ، قطع حلقه انتشار این ویروس و بیماری و حضور در خانه به عنوان امن ترین و سالم ترین مکان محیطی و اجتناب از تجمعات مردمی و ترددهای غیر ضروری است .

وی به گزارش وزیر راه و شهرسازی در جلسه صبح شنبه ستاد ملی مبارزه با کرونا که به ریاست رئیس جمهوری برگزار شد، اشاره و خاطرنشان کرد: در روزهای پایانی سال، تردد خودروها و مسافران نسبت به مدت مشابه قبل به طور میانگین در کشور ۵۰ درصد کاهش داشته و البته در استان های شمالی از جمله گیلان، بیش از ۷۰ درصد بوده که این مهم؛ حاصل توجه به توصیه های بهداشتی کارشناسان است.

 زارع گفت: ستاد ملی و هیأت دولت تصمیماتی اتخاذ کرده اند که به همه استان ها ابلاغ شده و ما هم به فرمانداران شهرستان ها اعلام کرده ایم تا با همکاری مردم، هماهنگی و همراهی اتاق های اصناف و اتحادیه های تولیدی و توزیعی، زمینه تجمعات مردمی را به حداقل برسانند که مهمترین آنها تعطیلی مراکز خرید بزرگ، پاساژها، قهوه خانه ها، چایخانه ها، قلیان سراها ، باشگاه های ورزشی، استخرها، بازارهای هفتگی، بازارچه ها و بازارهای سرپوشیده سنتی تا پایان روز ۱۳ فروردین ماه است.

وی افزود: بدیهی است فروشگاه های زنجیره ای، سوپرمارکت ها ، فروشگاه های مواد غذایی و پروتئینی و همه مراکزی که خدمات لازم را ارائه می دهند همچون داروخانه ها ، مراکز عرضه تجهیزات پزشکی، بهداشتی و خدمات عمومی همه روزه باز خواهند بود.

 زارع با اشاره به اجرای طرح بسیح ملی مبارزه با کرونا با همکاری مردم استان و فعالیت مستمر سه هزار و ۵۰۰ نفر از بهورزان و مراقبان سلامت و حدود هشت هزار بسیجی گفت: تا زمان حاضر ۸۲ درصد مردم استان در این طرح مشارکت کرده اند و گیلان به عنوان پیشرو ترین استان شناخته شد.

وی با بیان اینکه قدردان اقشار گوناگون مردم از جمله فعالان اقتصادی اعم از تولیدکنندگان، اصناف مختلف و بازاریان به خاطر اجرای تصمیمات ستاد استان هستیم، گفت: عده‌ای از آنان با تغییر خط تولید و یا ایجاد خطوط تولید، رونق خوبی برای تولید ملزومات بهداشتی، موادضدعفونی کننده، ژل‌ها و ماسک در مرکز استان، شهرستان ها و منطقه آزاد انزلی داشتند.

استاندار گیلان خاطرنشان کرد: انتظار داریم براساس شعار راهبردی رهبر معظم انقلاب در سال جاری، شاهد جهش تولید در این بخش متناسب با نیاز امروزمان و سایر بخش‌های اقتصادی و تولیدی در ماه‌های آینده با فعالیت‌های جهادگرانه باشیم.

نماینده عالی دولت در استان همچنین به مردم شریف گیلان اطمینان داد همانطور که از ابتدای این واقعه ، خدمتگزاران مردم خصوصاً دست اندرکاران امر بهداشت و درمان و تامین کنندگان اقلام مرتبط ، به طور شبانه روزی برای خدمت بهتر تلاش مجدانه داشته اند و هیچ ساعت، روز و شبی برای آنان تعطیلی و مرخصی معنی نداشته؛ اکنون و در آتیه نیز تا شکست کامل کرونا ، این مبارزه و مقابله به طور جدی ادامه خواهد داشت.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه