فرماندار ماسال خبر داد؛

جمع آوری بیش از ۱۴۵ میلیون تومان زکات در ماسال

فرماندار ماسال از جمع آوری ۱۴۵ میلیون تومان زکات در سطح شهرستان ماسال در طی ۹ ماهه گذشته خبر داد.

جمع آوری بیش از ۱۴۵ میلیون تومان زکات در ماسال

به گزارش ۸دی، محمود قاسم نژاد، فرماندار شهرستان ماسال امروز، ۶ بهمن در جلسه شورای زکات این شهرستان، با تاکید بر لزوم تشریح اهمیت امر زکات برای عموم مردم، اظهار کرد: زکات به عنوان یک امر وجوبی برای مسلمانان است و در مقاطع و اسناد مختلف اسلامی از جمله در کتاب مقدس قرآن و احادیث، بر این امر خطیر بسیار تاکید شده است که تبیین این مسائل برای مردم زمینه تشویق و ترغیب آنان جهت افزایش مشارکت آنان در زمینه پرداخت زکات را فراهم می کند.

وی استفاده از ظرفیت علما، بزرگان و امامان جمعه و جماعات جهت روشنگری اهمیت زکات را بسیار مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: در ارتباط با راه اندازی شورای زکات در سطح روستاها نیازمند یک حرکت مستمر و یکسان هستیم و باید در این خصوص یک برنامه راهبردی و اثرگذار وجود داشته باشد.

این مقام مسئول با تاکید بر راه اندازی شورای زکات در مراکز دهستان ها و روستاهای بزرگ شهرستان، افزود: در فازهای بعدی می توان این طرح را به تمامی روستاهای شهرستان گسترش داد.

قاسم نژاد با بیان اینکه در ۹ ماهه اول سال جاری بیش از ۱۴۵ میلیون تومان، زکات در سطح شهرستان جمع آوری شده است، گفت: جمع آوری این میزان زکات در شرایطی میسر گشته است که نسبت به سال های گذشته رشد قابل قبولی داشته که البته همچنان باید با ترویج فرهنگ زکات این میزان را به نقطه مطلوب رساند.

حجت الاسلام والمسلمین آزمایش، رئیس ستاد زکات استان گیلان نیز، اظهار کرد: قصد داریم با کمک دهیاران و شوراهای اسلامی در هر روستا یک شورای زکات تشکیل و از کمک های متمکنین و خیرین روستا جهت حل مسائل معیشتی فقرا و نیازمندان استفاده شود.

وی هدف از تشکیل شورای زکات در روستاها را اعتمادسازی در سطح روستاها عنوان کرده و افزود: با تشکیل شورای زکات در روستاها می توان با تهیه سبد غذا و توزیع آن بین روستاییان نیازمند منطقه اقدام نمود. همچنین این شورا موظف است زکات مردم همان روستا را صرف نیازمندان آن روستا نماید که این امر می تواند تبعات اجتماعی بسیار مثبتی را به همراه داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین سیدهادی موسوی، امام جمعه ماسال نیز در ادامه، عنوان کرد: بسیاری از سازمان ها و نهادها در راستای موفقیت، کارها را در دل روستاها وارد می کنند که از این جمله می توان به تشکیلات منسجم دهیاری ها اشاره نمود که تکمیل کننده امور در سطح روستاها هستند.

وی ضرورت تشکیل شورای زکات را امری مهم برشمرد و اظهار کرد: باید هرچه سریع تر روستاهایی که در این زمینه استعداد دارند شناسایی و نسبت به راه اندازی شورای زکات در آنها اقدام شود.

این کارشناس دینی توزیع کمک های جمع آوری شده در محل روستا را از نکات مثبت این طرح عنوان کرد و افزود: در زمینه جمع آوری زکات ار صنوف مختلف، برگزاری نشست های مشترک با اصناف مختلف، می تواند زمینه استفاده از ظرفیت اصناف و پیشبرد اهداف ستاد زکات را فراهم نماید.

حجت الاسلام موسوی وجود موازی کاری در سطح دستگاه های اجرایی را یکی از آفت های مهم و بسیار مخرب برشمرد و عنوان کرد: در حال حاضر چندین نهاد از جمله کمیته امداد، بهزیستی، هلال احمر و دیگر سازمان های مردم نهاد به صورت موازی به دنبال حمایت از محرومین و مستضعفان در جامعه هستند که وجود یک متولی و نظام بخشی در این زمینه می تواند مدیریت هدفمند و واحدی را در راستای کاهش محرومیت ها در سطح جامعه ایجاد کند.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه