پیام‌رسان‌های ایرانی چگونه به هم وصل می‌شوند؟

نحوه فعال‌سازی اتصال پیام‌رسان‌ها به یکدیگر، جهت اطلاع‌رسانی به کاربران منتشر شده است.

پیام‌رسان‌های ایرانی چگونه به هم وصل می‌شوند؟

به گزارش هشت‌دی، موضوع اتصال پیام‌رسان‌های داخلی به یکدیگر چند ماهی است که سر زبان‌ها افتاده و با گذشت زمان اخبار جدیدی از این اقدام که به همت سازمان‌ها و نهادهای ارتباطی کشور رقم خورده است، منتشر می‌شود.

قابلیت اینترکانکش بر روی چهار پیام‌رسان داخلی اجرایی شد. چهار پیام‌رسان بله، ایتا، آی‌گپ و گپ به یکدیگر متصل شدند. این پیام‌رسان‌ها به روز رسانی جدیدی ارائه دادند که حاوی امکان اتصال به مرکز تبادل پیام است. کاربران هر یک از این پیام‌رسان‌ها امکان ارسال پیام به مخاطبان خود را در سه پیام‌رسان‌های دیگر را دارند.

برای استفاده از امکان اینترکانکشن کافی است کاربران در بخش تنظیمات هر یک از پیام‌رسان‌ها در بخش حریم خصوصی و امنیت موافقت خود را برای دریافت پیام از طریق سه پیام‌رسان دیگر را اعلام کنند. دو پیام‌رسان دیگر یعنی سروش پلاس و روبیکا طبق وعده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار است در آینده به این مرکز اضافه شوند.

اتصال داخلی میان پیام‌رسان‌ها (اینترکانکشن) یا MXP به معنای ایجاد امکان ارسال پیام از مبدا یک پیام‌رسان ایرانی به سایر سکوهای مشابه بومی است. درباره چگونگی عملکرد این سرویس گفته شده که این کار با دو روش کلی برای پیاده‌سازی ارتباط داخلی میان پیام‌رسان‌ها یا mxp وجود دارد. روش خودکار که در این شیوه سرور mxp به طور خودکار مطلوب‌ترین مقصد برای ارسال پیام را انتخاب می‌کند.

همچنین مهدی انجیدنی، مدیر عامل پیام‌رسان داخلی گپ طی چند روز گذشته خبر از اتصال موفق پیام‌رسان‌ها به یکدیگر داده بود و خاطرنشان کرد: نسخه ۹.۱۵ گپ با اتصال به مرکز تبادل پیام برای ارتباط فراگیر با کاربران همه پیام‍‌رسان‌ها رو نمایی می‌شود. نسخه اندروید، نسخه وب و دستکتاپ گپ پنج‌شنبه هفته گذشته و هفته جاری نسخه ios گپ و برای کاربران آیفون با امکان ارتباط با ما برام سایر پیام‌رسان‌ها منتشر خواهد شد.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه