همتی: بسیاری از مسئولان کشور سواد اقتصادی ندارند/ راهبرد ملی برای توسعه استان‌ها وجود ندارد

نامزد سیزدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه بسیاری از مسئولان کشور سواد اقتصادی ندارند این در حالی است که سیاست در اختیار اقتصاد قرار دارد و با برنامه‌ریزی دقیق می‌توان شرایط متعادل و مطلوب مردم را فراهم کنیم، گفت: در استان‌ها راهبرد ملی برای توسعه حوزه اقتصادی وجود ندارد.

همتی: بسیاری از مسئولان کشور سواد اقتصادی ندارند/ راهبرد ملی برای توسعه استان‌ها وجود ندارد

به گزارش ۸دی، عبدالناصر همتی، نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، عصر امروز در گفت‌وگو تلویزیونی با مردم استان البرز، ضمن تسلیت به خانواده فوتی‌های کرونایی در استان، گفت: بسیاری از خانواده این افراد به دلیل شرایط کرونایی موفق به برگزاری مراسم ختم هم نشدند و این بسیار غم انگیز است؛ امیدوارم در دولت خودم در اولین فرصت واکسیناسیون عادلانه و سریع را به اتمام برسانیم و این بلا را از سر مردم کوتاه کنیم.

وی علت حضور خود را در عرصه انتخابات شرایط نامساعد وضعیت اقتصادی کشوری را برشمرد و یادآور شد: اگر با همین شیوه پیش برویم اوضاع اقتصادی کشور بدتر خواهد شد. مشکلات اقتصادی و معیشتی در بسیاری از مناطق کشور وجود دارد، این وضعیت به دلیل تحریم‌های ظالمانه و شیوع بیماری به سمت بدتر شدن پیش می‌رود. تغییر ریل اقتصادی کشور از اولویت‌های من است، یکی از دلایل مشکلات فعلی حاکم شدن نگاه سیاسی بر اقتصاد است و این امر باعث شده است تا نتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های استانی به پیشرفت آن منطقه برسیم. بسیاری از مسئولان کشور سواد اقتصادی ندارند این در حالی است که سیاست در اختیار اقتصاد قرار دارد، با برنامه ریزی دقیق می‌توان شرایط متعادل و مطلوب مردم را فراهم کنیم.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری بیان کرد: به این خاطر وارد گود انتخابات شدم که تخصص اقتصادی دارم و طی چهل سال گذشته اقتصاد کشور را زیر نظر داشته و مراکز بزرگ اقتصادی مانند بانک مرکزی را مدیریت کرده‌ام، همچنین به مسائل بین‌الملی و تنگناهای این حوزه اشراف دارم، وارد صحنه شدم تا ریل‌گذاری اقتصادی را اصلاح و از آخرین فرصت بهبود اقتصادی کشور بهره ببریم. مشکلی که در زمینه استان‌ها وجود دارد این است که یک راهبرد ملی برای توسعه اقتصادی استان‌ها وجود ندارد.

همتی عنوان کرد: هر کدام از استان‌ها ظرفیت‌های مختلفی دارند برای همین باید این کلکسیون مشکلات را که حاصل نگاه اداره متمرکز است باید از صحنه اقتصاد کشور حذف کنیم. وقتی تنها به تهران و چند شهر بزرگ متمرکز می‌شویم حاصل کار آن است بقیه نقاط به حاشیه تبدیل می‌شوند، این نگاه غلط باعث شده است تا روستاها و شهرهای کوچک خالی از سکنه شده و ساکنان آنها تبدیل به حاشیه‌نشین شهرهای بزرگ شوند که این امر منجر به پیدایش مشکلات بسیاری می‌شود. اولویت اول بنده این است که تصمیمات اقتصادی جایگزین تصمیمات سیاسی در استان‌ها شوند، راه کار این کار این است که تصمیمات سیاسی جای خود را به تصمیمات اقتصادی بدهند. وقتی تصمیمات سیاسی باشند نگاه نیز امنیتی می‌شود، در حال حاضر نیز چون تصمیمات به طور سیاسی و از مرکز ابلاغ می‌شود، راه‌کارها نیز امنیتی و سیاسی است.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه