توزیع روزانه مرغ گرم در گیلان به ۳۲۰ تن رسید

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به اینکه مصرف روزانه مرغ استان به طور متوسط براساس سرانه ۱۸۰ تا ۲۰۰ تن است، گفت : در حال حاضر میزان توزیع مرغ گرم در استان به ۳۲۰ تن رسیده است.

توزیع روزانه مرغ گرم در گیلان به ۳۲۰ تن رسید

به گزارش ۸دی، فرهاد دلق پوش با بیان اینکه گاه فرهنگ مصرف را رعایت نمی کنیم و بیشتر از نیاز می خریم، تصریح کرد:مردم باید برای کمک به جلوگیری از کمبود در بازار؛ از ذخیره بیش از میزان لازم و  احتکار خانگی بپرهیزند.

وی از توقف قطعه بندی در شرایط کنونی خبر داد و گفت: بخشی از مرغ گرم را قطعه بندی می کنند که در کارگروه ستاد تنظیم بازار تصمیم بر آن شد که فعلا این کار متوقف شود.

دلق پوش با بیان اینکه کمبودی از لحاظ ذخیره کالاهای اساسی در استان نداریم، گفت: در راستای تنظیم بازار در آستانه نوروز توزیع ۳۰۰ تن مرغ منجمد از پانزدهم اسفندماه در استان آغاز می شود.

وی خاطر نشان کرد: از لحاظ ذخیره کالاهای استراتژیکی همچون شکر، روغن  و مرغ مشکلی نداریم و علاوه بر توزیع این مرغ منجمد با قیمت مصوب، براساس سهمیه تخصیصی گوشت قرمز منجمد نیز در استان توزیع می شود.

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت با یادآوری اینکه کارگروه تنظیم بازار در سیستم کشور و  در استان ها به طور مستمر مسئولیت پیگیری و پایش بازار را برعهده دارد، افزود:  تصمیمات لازم که متاثر از تصمیمات ملی است، اخذ می شود و ما به طور مستمر کارگروه های اصلی و فرعی تنظیم بازار را در استان داریم.

وی از رصد روزانه یکصد قلم کالای اصلی و اساسی در استان خبر داد و گفت: برای  انجام تنظیم بازار به شکل مطلوب در سطح ملی سامانه های مختلفی همچون سامانه جامع تجارت، انبارداری و سامانه های مربوط به کالاهای مختلف تشکیل شده است.

 دلق پوش با بیان اینکه کارگروههای تنظیم بازار در چارچوب قوانین موضوعی وظیفه خودشان را انجام می دهند، گفت: مهمترین کاری که در بازار انجام می دهیم تنظیم و رصد نیازهای اساسی مثل آرد، نان، نهاده های دامی،  گوشت، مرغ،  شکر و روغن و برخی اقلامی است که دچار نوسانات می شوند.

وی تصریح کرد: گیلان متاثر از عواملی خارج از استان است؛ ضمن آنکه ستاد تنظیم بازار تلاش کرده تا با تصمیمات نظارتی و اجرایی برای کالاهای اساسی کمترین تبعات را نسبت به سایر استان ها در گیلان داشته باشیم که بر اساس آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت  در موضوع نظارت و تشدید و بازرسی مقام چهارم کشور را داریم.

وی گفت : باید به این نکته توجه داشت که در استان های مرزی و گردشگر پذیر نرخ کالا و خدمات اندکی بیشتر از نقاط دیگر است.

دلق پوش خاطر نشان کرد: در کارگروه تنظیم بازار تصمیمات خوبی برای تزریق میزان کالاها و تکالیف سازمان ها از لحاظ  تامین کالا، انبار،   ذخایر و نگهداری اقلام و تضمین امنیت غذایی و کالایی گرفته می شود؛ ضمن آنکه  تشدید نظارت و بازرسی هم انجام می شود.

 وی همچنین به ذخیره  و توزیع برخی اقلام اساسی مردم در استان اشاره و تصریح کرد:  دربحث تخم مرغ به اندازه مورد نیاز پیش بینی های لازم  انجام شده و برای روغن مصرفی خانوار از ابتدای آبان ماه سه هزار و ۸۵۸ تن سهمیه تخصیصی به استان بود که تا کنون ۲ هزار و ۸۵۷ تن جذب شده و بقیه هم در حال جذب است.

وی یادآورشد: روغن خام در اختیار استان ها گذاشته می شود و در گیلان دو کارخانه یکی با ظرفیت ۱۵ و دیگری ۵۰ تن روغن در روز فعال است و به طرح توسعه این کارخانه ها نیز کمک می کنیم تا  به ۸۰ و ۱۰۰ تن برسد  .

دلق پوش افزود: البته روزانه نیاز بازار ما بیش از یکصد تن است اما  بخشی را کارخانه ها و بخشی نیز توسط فروشگاههای بزرگ از مجموعه های مرکزی خود دریافت و تامین می کنند و شرکت های پخش هم روزانه حداقل ماهیانه یک هزار تن در شبکه پخش می کنند که در مجموع به طور میانگین روزانه ۹۰ تن روغن توزیع می شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به تمهیدات انجام شده برای تامین میوه شب عید شهروندان استان نیز گفت: به منظور تامین نیاز مردم و کنترل بازار در مورد دو قلم پرتقال و سیب با وجود شرایط کرونایی پیش بینی کردیم که امسال ۵۰۰ تن پرتقال و ۳۰۰ تن سیب برای شب عید با نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار کشور توزیع کنیم.

وی افزود: این میزان میوه شب عید تا پانزدهم اسفند ماه در سردخانه ها و انبارهای استان ذخیره سازی می شود و با رعایت پروتکل های بهداشتی مصوب ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا آن را عرضه می کنیم.

منبع: ایرنا

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه