دبیر شورای عالی فضای مجازی:

تلگرام هیچ وقت حاضر نشد با بخش خصوصی ایران کار کند/ روش تلگرام تضعیف پول ملی ایران است

دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفت‌وگوی تلویزیونی توضیحاتی را در خصوص پیام‌رسان تلگرام و آینده شبکه ملی اطلاعات مطرح کرد.

تلگرام هیچ وقت حاضر نشد با بخش خصوصی ایران کار کند/ روش تلگرام تضعیف پول ملی ایران است
به گزارش۸ی، ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی با حضور در برنامه روی خط خبر شبکه خبر توضیحات مهمی در خصوصپیام‌رسان تلگرام و آینده شبکه ملی اطلاعات ارائه داد.

وی در این گفت‌و‌گو در رابطه با تلگرام اظهار داشت: تلگرام در هیچ کشوری به جز ایران پیام رسان غالب نیست. تلگرام به صورت رسمی اعلام کرد به عنوان یک سکوی اقتصادی استفاده خواهد شد؛ روش تلگرام تضعیف پول ملی ایران است. باید توجه داشت که با تولید پول در تلگرام چیزی در کشور خلق نخواهد شد و هر میزان پول تلگرام در کشور مصرف شود معادل آن پول از کشور خارج خواهد شد. تلگرام در حال تبدیل به شرکت هرم مجازی است، لذا نمی‌توانیم اجازه دهیم چنین پولی به کشور وارد شود. تلگرام ۵۰ میلیارد دلار ارز را از کشور خارج کرد.

فیروزآبادی همچنین در خصوص تلگرام ادامه داد: تلگرام میلیون ها نفر را بیکار می کند و یک راهزن است. چرا تلگرام از بخش خصوصی ایران دعوت نکرده است که در بخش پول مجازی شرکت کند؟  رئیس جمهور گفتند کشور باید از انحصار پیام رسان های خارجی خارج شود. تلگرام هیچ وقت حاضر نشد در کشور نمایندگی بزند.

فیروزآبادی ضمن اشاره به همکاری نکردن تلگرام با بخش خصوصی اظهار داشت: تلگرام دشمن بخش خصوصی است. تلگرام می‌توانست با تبلیغات هدف‌دار، کسب و کار پر رونق راه بیاندازد. تلگرام میتوانست با بخش خصوصی، کسب و کار مشترک داشته باشد. گوگل روزی ۱ میلیارد تومان از بازار ایران تبلیغات می‌گیرد.

او همچنین متذکر شد: مرجع تصمیم‌گیری مواردی مرتبط با فضای مجازی، سیاست گذاری ها و هماهنگی ها به عهده شورای عالی فضای مجازی است.

فیروزآبادی در همین رابطه ادامه داد: در شورای عالی فضای مجازی به این نتیجه رسیده ایم که باید پیام رسان بومی داشته باشیم. پیام رسان بومی سکوی اقتصادی و چند منظوره است. این تکنولوژی ها باید حمایت شود.

وی همچنین در خصوص ارز مجازی نیز توضیح داد: هدف ارز مجازی این است که کسب و کارها را از بین ببرند. پولهایی مثل “بیت کوین”امنیت ندارد.

 دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: اقتصاد بزرگی بر روی “تلگرام” شکل نگرفته است. اگر قرار شد تمهیداتی درباره این پیام رسان اتخاذ شود، ما دقت خواهیم کرد این تمهیدات با کمترین ضرر و زیان برای کسب و کارهای مکمل باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه