پژوهش محوری اساس توسعه و پویایی سازمانی است

فرمانده انتظامی استان گیلان با بیان اینکه استفاده کردن از افراد خلاق و شایسته پیشرفت سازمانی را در پی دارد، افزود: پژوهش محوری اساس توسعه و پویایی سازمانی است.

پژوهش محوری اساس توسعه و پویایی سازمانی است

به گزارش ۸دی، سردار”محمدرضا میرحیدری” فرمانده انتظامی استان گیلان در نشست علمی دستاوردهای دانشی در حوزه تحول مدیریت منابع انسانی، گفت: باید با ارائه راهکارهای علمی و عملی پژوهشی، سلامت روحی و روانی کارکنان مورد توجه قرار گیرد.
فرمانده انتظامی استان گیلان با بیان اینکه استفاده کردن از افراد خلاق و شایسته پیشرفت سازمانی را در پی دارد، افزود: پژوهش محوری اساس توسعه و پویایی سازمانی است.
سردار میرحیدری با بیان اینکه نیروی انتظامی با توجه به تنوع و گستردگی مأموریت ها باید در زمینه پژوهش و تحقیق پیشتاز باشد، بیان داشت: تحقیقات نوید بخش پیشرفت دانشی و پژوهش محوری پلیس است.
وی تحقیقات و پژوهش های کاربردی در حوزه امنیت را موجب ارتقاء ارائه خدمات به مردم اعلام نموده و افزود: تحقیقات و پژوهش های کاربردی پلیس باید با تعامل مراکز علمی و دانشگاهی و اساتید مجرب صورت گیرد.
رئیس پلیس گیلان، انجام کارهای سنتی پلیسی را در برخورد با جرایم روز را موثر ندانسته و تصریح کرد: کسب توفیقات در برخورد با جرایم نیازمند همکاری مراکز علمی و تحقیقاتی با پلیس و ارائه راهکارهای پژوهشی در برخورد با مسائل اجتماعی می باشد.
سردار میرحیدری در ادامه به نهادینه شدن ساختار تحقیقات در ناجا اشاره نموده و گفت: باید درصدد باشیم که با یکپارچگی و هماهنگی بیشتر، یک پایگاه داده علمی خوب برای ارتقاء امنیت جامعه داشته باشیم.
وی با اعلام اینکه ارتقاء امنیت اجتماعی مردم مستلزم استفاده از ظرفیت های پژوهشی مراکز علمی و دانشگاهی بوده، بیان داشت: مشکلات باید به صورت ریشه ای و علمی بررسی و راه حل متناسب اتخاذ گردد.
گفتنی است، نشست علمی نگاهی به دستاوردهای دانشی در حوزه تحول مدیریت منابع انسانی با حضور فرمانده انتظامی گیلان، معاونان و روسای پلیسهای تخصصی توسط دفتر تحقیقات کاربردی در ستاد انتظامی این استان برگزار شد.
توصیه های پلیس در خصوص پیشگیری ازکیف قاپی
شهروندان گیلانی مراقب کیف قاپی سارقان موتور سوار باشید.
۱. از حمل کیف خود در مواقع غیرضروری بپرهیزید.
۲. هنگام دریافت پول از بانــک حرکات اطرافیان خود به ویژه راکبین موتورسیکلت ها را در داخل و خارج بانک ، دقیقاً زیر نظر بگیرید.
۳. معمولاً کیف قاپ ها در اطراف بانک ها، دفترخانه ها ، بنگاهها، مراکز خرید و نقاط خلوت کمین می کنند. بنابراین هنگام دریافت و حمل پول در چنین اماکنی مراقبت بیشتری از کیف خود بعمل آورید.
۴. حتی الامکان جهت تردد از وسائط نقلیه عمومی استفاده نمائید.
۵. مراقب افراد ناشناسی که به شما نزدیک می شوند باشید.
۶. هرگز وجوه نقد و اشیاء گران قیمت خود را با کیسه های نایلونی روشن یا ساک های غیراستاندارد حمل نکنید.
۷. به هیچ وجه محتویات داخل کیف خود را در معرض دید افرادناشناس قرار ندهید.
۸. کیف خود را با دستی که مجاور دیوار یا جوی آب است حمل نموده واز حرکت در سطح خیابان جداً بپرهیزید.
۹. چنانچه مجبور به حمل پول نقد با کیف هستید، حتماً از کیفی استفاده نمائید که دارای دسته محکمی باشد.
۱۰. چنانچه مجبور به حمل پول نقد با کیف هستید، حتی الامکان سعی نمائید از اقوام یا دوستان خود بعنوان مراقب و همراه کمک بگیرید.
۱۱. به هنگام سوار شدن به اتوبوس های شهری و در اماکن شلوغ بجای گرفتن بند کیف، دهانه آنرا در دست گرفته وحتی الامکان کیف را در مقابل سینه خود قرار دهید.
۱۲. بهتر است بدانید کــه کیف قاپ ها معمولاً با موتورسیکلت های تندرو و یک نفر ترک نشین با کلاه اقدام به کیف قاپی می کنند.
۱۳. هنگام استفاده از تلفن عمومی کیف دستی خود را حتی برای لحظه ای زمین نگذارید.
۱۴. به هنگام حمل کیف پول خود سعی نمائید افکار پراکنده را به ذهن خود راه نداده و بدون اینکه توجه دیگران را به خود جلب نمائید تمام حواس و تمرکز خود را بر روی کیف قرار دهید.
۱۵. از آویزان نمودن کیف خود به پشت صندلی در رستورانها و … خودداری نمائید. هنگام دریافت پول از بانک حرکات اطرافیان خود را در داخل و خارج بانک زیر نظر بگیرید.
۱۶. بانوان بیشترین افرادی هستند که سوژه های سرقت کیف قاپی برای آنها اتفاق می افتد.
۱۷. از جابجایی طلا و جواهرات قیمتی و غیر ضروری به همراه خود خودداری کنید .
۱۸. در هنگام استفاده از تلفن کیفتان را نزدیک بدنتان یا دردستی که آزاد است قرار دهید.
۱۹. در هنگام استراحت روی نیمکت های پارک مراقب کیفتان باشید زیرا در این زمان ممکن است از پشت سر کیفتان توسط سارق کشیده و قاپیده شود .
۲۰. به طور معمول دو موتور سوار با یکدیگر به سرقت از سوژه می پردازند. موتور سوار اول کیف را می قاپد و موتور سوار دوم برای جلوگیری از تعقیب سارق اول مانع پیگیری مالباخته می شود و به ظاهر نشان می دهد خودش سارق را تحت تعقیب قرار می دهد. با هوشیاری مشخصات را به پلیس اطلاع دهید .
۲۱. از قرار دادن کیف دستی یا سامسونت روی کاپوت ، سقف اتومبیل ، داشبورد و یا صندلی های جلو و عقب به صورت آشکار خودداری کنید .
۲۲. اگر کیفتان قاپیده شد ، آن را رها کنید تا مورد حمله قرار نگیرید و یا دنبال کیف کشیده نشوید.
۲۳. بند کیفتان را دور گردن یا مچتان نیندازید ، زیرا ممکن است هنگام قاپیدن زوری به شما آسیب و صدمه وارد آید .
۲۴. از رها کردن کیف در سبد خرید فروشگاه یا روی پیشخون باعث ایجاد دردسر می شود.
۲۵. از حمل پول در پلاستیک دسته دار خودداری نمایید .
۲۶. ممکن است سارقین پس از خروج شما از بانک با تعارف آبمیوه و غذای مسموم شما را بیهوش و پول شما را به سرقت ببرند بنابراین از پذیرفتن هرگونه مواد خوراکی از عابرین و رانندگان عبوری خودداری نمایید .
۲۷. فرد یا افرادی با لباس شخصی و یا نظامی پس از خروج از بانک و در خیابان خود را به عنوان مامور معرفی و قصد بازرسی از شما را داشت حتما به دیده شک و تردید بنگرید و از وی کارت شناسایی و برگ ماموریت بخواهید .
۲۸. در هنگام عبور از کوچه های خلوت مراقب موتور سوار باشید.
۲۹. هنگام سوار یا پیاده شدن و یا باز کردن درب خودرو، مواظب کیف خود باشید.
۳۰. حتی المقدور از پیاده رو حرکت کنید.
۳۱. اگر هنگام خروج از بانک دیدید خودرو شما پنچر است احتمالا کیف قاپ ها در انتظار شما هستند.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه