نمایندگان دولت یا نمایندگان مردم یا خود مردم! مقصر کیست؟

در روزهای اخیر اخباری مبنی بر تغییر و یا تعویض فرمانداران در فضای مجازی و حقیقی منتشرشده که به همین دلیل به بررسی ابعاد مختلف این اخبار پرداختیم.

نمایندگان دولت یا نمایندگان مردم یا خود مردم! مقصر کیست؟

به گزارش ۸دی به نقل از آستان‌خبر در روزهای اخیر اخباری مبنی بر تغییر و یا تعویض احتمالی فرمانداران در فضای مجازی و حقیقی منتشرشده است. اخباری که هرکدام در این تغییرات احتمالی عده‌ای را متهم یا تأیید می‌کنند. عده‌ای نمایندگان را متهم به باج‌خواهی و عده‌ای دیگر، دولتی‌ها را متهم به پرداخت حق سکوت به برخی نمایندگان از کیسه عزل و نصب فرمانداران می‌کنند.

اخباری که به نظر می‌رسد از طرفی با کارگردانی معاون سیاسی استاندار گیلان در قالب راه‌اندازی یک کارناوال رسانه‌ای برای رسیدن به اهداف پشت پرده انتخاباتی برای چیدن تکه‌های پازل موردنظر به راه افتاده تا در سایه همهمه‌های رسانه‌ای برداشت لازم را داشته و با سنجش افکار عمومی و سوق اذهان به سمت تغییرات گسترده، زمان را برای برنامه‌های مدنظر خویش خریداری کند.

هرچند برای باورپذیر بودن سناریوی جناب معاون نیاز به قربانی فرماندارانی است که با کارنامه ضعیف برجای گذاشته در دوران خدمتی خود، دست به دامان حضور فعال در جلسات حزبی نزدیک به وی شده‌اند.

با رد فرضیه ذکرشده و حقیقی بودن سناریوی به راه افتاده، این اقدام در راستای حذف فرمانداران غیرهمسو با دولت است که این فرضیه نیز با توجه به همراهی به هر قیمت این فرمانداران برای ابقایشان و پشت‌گرمی برخی از آنان به شخصیت‌های مختلف با نفوذ و همچنین نزدیکی کمتر از چهار ماه تا انتخابات حساس پیشرو دور از باور است هرچند که قیمت خوش‌خدمتی برخی از نمایندگان در حمایت از برنامه‌های دولت در مجلس مانند ماجرای تصویب برجام و جمع‌آوری آرا به‌اندازه‌ای گران است که مسئولین دولتی تن به قربانی کردن فرماندارانشان برای فراهم کردن سر دیگر مورد معامله دهند.

در طرف دیگر ماجرا نمایندگانی هستند که با توجه به در پیش بودن انتخابات و اهمیت وقت‌های طلایی باقیمانده نیاز به همراهی فرمانداران برای اجرای برنامه‌های پشت پرده تبلیغی خود دارند که رابطه نه‌چندان مناسب این دست از نمایندگان با فرمانداران به حدی رسیده که اغلب مردم در حوزه خدمتی آنان از ریز اختلافاتشان آگاه‌اند که این مورد نیز تلاش و نقش نمایندگان را در ایجاد تغییرات پررنگ کرده است.

بد نیست گذری هم به این دست از شایعه تغییرات، در آستانه‌اشرفیه بزنیم که این مورد با توجه به صبغه رابطه نه‌چندان حسنه بین نماینده با فرماندار و بدون در نظر گرفتن مطالب درج‌شده رسانه‌ای اخیر، همیشه محتمل بوده؛ هرچند که سنگینی بار در کفه طرفی، دیگری را در طی این مدت مغلوب کرده است.

می‌توان با یک بررسی ساده درباره تغییر فرماندار در آستانه‌اشرفیه و یا سایر شهرستان‌ها دریافت که اعمال تغییرات در شهرستان، مضافاً به نفع چه کسی خواهد بود: مردم، نمایندگان منتخب مردم و یا معاون سیاسی دولت منتخب مردم؟!

و اینکه با توجه به زمان ماه‌های باقیمانده نمایندگان در حوزه‌های خدمتی و زمان اندک باقیمانده به برگزاری انتخابات آیا تغییر فرمانداران دردی از مشکلات پیش روی شهرستان دوا خواهد کرد؟

و اینکه اجرای سناریوی مدنظر برخی افراد در قرار دادن فرمانداران در مقابل نمایندگان و بالعکس آن‌قدر ارزشمند می‌باشد که فضای سیاسی استان را ملتهب و نگاه‌های مردم را از مسیر مطالبه خدمت به مسیر مطالبه عزل و نصب بکشاند؟

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه