روش جدید برای نا امید کردن جوانان ایرانی

ادعای آمار بالای خودکشی در میان جوانان ایرانی یکی از هزاران دروغ بزرگ رسانه های مغرض است که در روزهای اخیر سعی نموده اند، امید به زندگی در میان جوانان را زیر سوال ببرند.

روش جدید برای نا امید کردن جوانان ایرانی
به گزارش ۸دی نیوز به نقل از فرهنگ نیوز، رسانه های معاند با نظام جمهوری اسلامی ایران، هر روز به این می اندیشند که چگونه و به چه طریق می توانند عزت و استقلال کشورمان را زیر سوال ببرند و برای رسیدن به این هدف سعی می کنند تا از طریق ارائه آمار غلط به ادعای خود رنگ و بوی حقیقت بخشیده و اعتماد مخاطبین را به سوی خود جلب کنند. آنان سعی می کنند سوژه های خود را در ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی تنظیم کنند تا بتواند اعتماد ملی را نسبت به مسئولین نظام کاسته و این اعتماد را به سوی خود جلب کنند.
ادعای آمار بالای خودکشی در میان جوانان ایرانی یکی از هزاران دروغ بزرگ رسانه های مغرض است که در روزهای اخیر سعی نموده اند، امید به زندگی در میان جوانان را زیر سوال برده و از سویی دیگر با بی اعتماد کردن مردم ایران و بزرگنمایی مشکلات کشور، در نهایت به هدف شوم تسلیم کردن مردم مقاوم ایران در برابر تحریم های ناجوانمردانه غرب دست یابند.
آنان این گونه وانمود می کنند که وضعیت نابسامان اقتصادی، بیکاری و نداشتن آینده روشن، علاوه بر آن نداشتن امید به تغییر وضعیت موجود، سرکوب اجتماعی، قوانین تبعیض‌آمیز و عدم توانایی فرد برای «انتخاب» در عرصه‌های مختلف زندگی مثل یافتن همسر، شغل و غیره باعث بالارفتن یک‌باره آمار خودکشی در ایران شده است. معضلاتی که در کشورهای غربی به بحران تبدیل شده است.
دین ما مبتنی بر امیداست،امید به رحمت خداوند،امید به ملاقات خداوند در آخرت وامید به کسب ثواب از او واین راه هم جز از طریق ایمان وعمل صالح طی نمی شود و ملت غیور ایران با بهره گیری از آموزه های اسلام ناب محمدی و پیاده سازی آن در زندگی خود با توکل به خدا، کار و کوشش، قناعت وشاکر بودن هر روز با امیدی تازه به زندگی در راه رسیدن به اهداف دنیوی و معنوی خود تلاش کرده و با استفاده از تجربه دیگران سعی می کنند تا شکست را در زندگی خود تجربه نکنند و با الگو گرفتن از سبک زندگی ائمه، علما و بزرگان دینی در راه رسیدن به اهداف والای انسانی اسلام گام بردارند.
سبک زندگی غربی که تهی از آموزه های دینی و مملو از فردگرایی و لذت طلبی است به پوچ گرایی می انجامد و  نهایت این نوع زندگی به آمار بالای خودکشی در این کشورها ختم شده است و شاید آرزوی دولتمردان غربی آن است که روزی بتوانند با منها کردن دین از زندگی مردم مسلمان کشور ما و گسترش فردگرایی خودکشی را در میان جوانان پرامید ایرانی به یک امر عادی تبدیل کنند. چرا که اخبار منتشر شده از سوی مراکز علمی کشورهای اروپایی و امریکا حاکی از پیشتازی این کشورها در وقوع خودکشی است.
خودکشی پنجمین علت مرگ در دوره نوجوانی و بلوغ بین جوانان کشور آمریکا
“پل دروازه طلایی سانفرانسیسکو” که با معماری کم نظیر خود در دهه سی میلادی، نماد افتخار آمریکای مدرن محسوب می شد، در هفتاد و هفت سالی که از تاسیس آن می گذرد، شاهد خودکشی یک هزار و چهارصد آمریکایی بوده است که از فشار زندگی صنعتی این کشور به ستوه آمده بودند.فقط در سال پیش چهل و شش نفر خود را از فاصله هفتاد وشش متری به داخل آب پرتاب کردند که این رقم رکوردی جدید محسوب شده است.تصویب بودجه هفتاد و شش میلیون دلاری تورکشی “پل گلدن گیت” شهر سانفرانسیسکو در شمال ایالت کالیفرنیای آمریکا که به نماد خودکشی تبدیل شده، معضل خودکشی را در جامعه پرهیاهوی این کشور برجسته کرده است.
هر بیست و چهار ثانیه یک اقدام به خودکشی در امریکا
آمارها به علل مختلف دقیق و به روز نیست اما انجمن روان شناسی خودکشی در آمریکا اعلام کرد: هر سال یک میلیون و سیصد هزار اقدام به خودکشی صورت می گیرد. (در جامعه ۳۱۵ میلیون نفری آمریکا یعنی هر بیست و چهار ثانیه یک اقدام به خودکشی). سه سال پیش تعداد خودکشی موفق سی و نه هزار و پانصد و هجده مورد بود.
مرکز کنترل و پیشگیری از امراض آمریکا در گزارش سال ۲۰۱۳ خود تاکید کرد: در سال ۲۰۱۰ میلادی، سی و سه هزار و ششصد و هشتاد و هفت نفر در تصادفات رانندگی کشته شدند در حالی که سی و هشت هزار و سیصد و شصت و چهار نفر با روش های مختلف خود را کشته اند.
“دکتر موری فین گلد” ” ژن شناس” و متخصص بیماری های اطفال در نشریه “اگزمینر” با تاکید بر اینکه خودکشی در آمریکا بسیار رخ می دهد، گفت: خودکشی رتبه دهم مرگ و میر آمریکایی ها را به خود اختصاص داده و پنجمین علت مرگ در دوره نوجوانی و بلوغ بین جوانان این کشور است.
در هر ۴۷ دقیقه یک آلمانی خودکشی می‌کند
مهمترین عامل غیرطبیعی مرگ درآلمان خودکشی است به طوری که شمار کسانی که پارسال در این کشور خودکشی کردند به ۹۵۷۱ تن رسید که۱۲۰ درصد از سال پیش از آن بیشتر بود. در هر ۴۷ دقیقه یک آلمانی خودکشی می‌کند.بنابراین گزارش، در سال گذشته میلادی حدود ۲۰ هزار ۴۹ نفر در آلمان خودکشی کردند.
بروز بحران اقتصادی و آمار بالای خودکشی در انگلیس
به نقل از “پایگاه خبری دیلی‌میل”؛ موارد خودکشی در این کشور انگلیس از زمان بروز بحران اقتصادی که با خود افزایش بیکاری و ورشکستگی را به دنبال داشته، به مرحله هشدار رسیده است. براساس این مطالعه‌آماری؛ حدود ۳۴۷۱ نفر در این کشور سال گذشته به زندگی خود پایان داده اند که این رقم در مقایسه با آمار سال ۲۰۰۷، حدود ۱۵% افزایش داشته است.
این ارقام زمانی نگران کننده تر می شود که در برخی مناطق شمار خودکشی های گزارش شده، دوبرابر این رقم است. حال آنکه در شهرهای مرفه نشینی مانند لندن و حومه آن، این آمارها به ۵۰% نیز می رسد. با انتشار این آمارها، شب گذشته کارشناسان و روانشناسان دلیل اصلی این اقدام تاسف آور را نرخ بسیار بالای بیکاری، بازپس گیری ملک افراد توسط بانک ها و ورشکستگی شرکت های خصوصی یا دولتی که با اخراج تعداد زیادی از کارمندان همراه است، عنوان کرده اند.
مردم دیگر کشورهای اروپایی برای خود کشی به سوئیس سفر می کنند
به نقل ازشبکه بی بی سی: «با تصویب قانون جدیدی در سوئیس که در آن قید شده بیمارانی که به تشخیص پزشک ادامه درمان آنها ممکن نباشد می توانند با کمک پزشک دست به خود کشی بزنند صنعت گردشگری در این کشور رونق تازه ای یافته است». این شبکه در ادامه توضیح داد: «در نتیجه این قانون مردم دیگر کشورهای اروپایی برای خود کشی به سوئیس سفر می کنند و این مسافرت به این کشور به گردشگری خودکشی معروف شده است».
بدون تردید اقدام  منفور خود کشی در کشور اسلامی ما اتفاق می افتد که متاسفانه مهم ترین دلیل این عمل حرام دوری از  یاد خداوند، قانع نبودن به وضعیت موجود اقتصادی و اجتماعی ، مقایسه کردن های نابجا، استفاده نکردن از تجربه دیگران و البته تقلید کورکورانه از سبک زندگی غربی که فردگرایی و لذت طلبی را با پوچ گرایی به هم آمیخته و زندگی ای منهای دین را رقم می زند را به ارمغان می آورد.
تالیف و انتشار رمان هایی که هیچ تناسبی با دین و فرهنگ ما ندارد و جوانان ما روح و جان و وقت پرارزش خود را صرف مطالعه آنها می کنند را نباید نادیده گرفت و بدون شک آثار نویسندگانی همچون “م. مؤدب پور” و “صادق هدایت”( که خود او به زندگی خود با خودکشی پایان داده است ) شایسته جوانان این مرز و بوم نیست که متاسفانه مجوز انتشار را به آسانی اخذ کرده و در مسیر القای ناامیدی و پوچی در روح و جان جوانان کشورمان جولان می دهند و متاسفانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی  در این باره اقدام قابل توجهی را انجام نداده است.
امید است تا در سال فرهنگ و اقتصاد ملی با مدیریت جهادی مسئولین نظام و با عزم ملی جوانان غیور کشورمان در راه عزت و سربلندی کشور عزیزمان گام هایی بلند برداریم.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه