نماینده مردم رشت در مجلس:

استانی شدن بودجه آموزش‌ و پرورش تبعیض میان حقوق کارمندان دولت و فرهنگیان را رفع می‌کند

نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس معتقد است استانی شدن بودجه آموزش وپرورش می تواند تبعیضی که میان حقوق کارمندان دولت و فرهنگیان وجود دارد را برطرف کند.

استانی شدن بودجه آموزش‌ و پرورش تبعیض میان حقوق کارمندان دولت و فرهنگیان را رفع می‌کند

به گزارش ۸دی، جبار کوچکی نژاد با اشاره به ضرورت استانی شدن بودجه آموزش و پرورش، گفت: اگرچه دولت برای بهبود وضعیت معیشتی فرهنگیان در دو مرحله حقوق آنها را افزایش داد اما این اقدامات تاثیر چندانی در بهبود معیشت آنها نداشت اگر وزیر آموزش و پرورش به معنای واقعی به دنبال حل مشکل آموزش و پرورش است باید نظام رتبه‌بندی معلمان را هرچه سریعتر اجرایی کند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تنها راهکاری که می‌توان مسائل مالی فرهنگیان را تا حدودی سامان داد اجرای نظام رتبه‌بندی معلمان است، افزود: با اجرای این نظام معلمی که دارای مدرک دکتری با ۲۵ سال تجربه کاری است باید حقوقی برابر با هیات علمی همتراز خود دریافت کند.

افزایش ۲۰۰ هزار تومانی حقوق فرهنگیان تاثیری در بهبود معیشت آنها ندارد

وی با بیان اینکه نمی‌توان با افزودن ۲۰۰ هزار تومان به حقوق فرهنگیان مشکلات آنها را برطرف کرد، بیان کرد: فاصله بین حقوق کارکنان دولت و معلمان بسیار بوده و این فاصله در زندگی فرهنگیان کاملا مشهود و مشخص است؛ افرادی که با سن، مدارک و توانایی یکسان در دو دستگاه مختلف استخدام می‌شوند از حقوق و مزایای متفاوتی برخوردارند و این مصداق بارز تبعیض است

علاوه بر تبعیضی که در حقوق معلمان و سایر کارمندان وجود دارد مبالغی به صورت غیرمستقیم و غیرمستمر تحت عناوینی مانند عیدی در مناسبت‌های مختلف به کارمندان داده می‌شود که فرهنگیان از آن محرومند تنها راهی که می‌توان این تبعیض را برطرف کرد استانی کردن بودجه آموزش و پرورش است

.

استانی کردن بودجه آموزش و پرورش تبعیض موجود میان حقوق کارمندان دولت و فرهنگیان را رفع می‌کند

کوچکی‌نژاد ادامه داد: علاوه بر تبعیضی که در حقوق معلمان و سایر کارمندان وجود دارد مبالغی به صورت غیرمستقیم و غیرمستمر تحت عناوینی مانند عیدی در مناسبت‌های مختلف به کارمندان داده می‌شود که فرهنگیان از آن محرومند تنها راهی که می‌توان این تبعیض را برطرف کرد استانی کردن بودجه آموزش و پرورش است.

مزایای استانی شدن بودجه آموزش و پرورش چیست؟

نایب رییس کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس با اشاره به مزایای استانی شدن بودجه آموزش و پرورش، اظهار کرد: زمانی که مناطق خود براساس بودجه و اعتبارات موجود در حوزه آموزشی برنامه‌ریزی کنند به راحتی مسائل اقتصادی مدیریت می‌شود چراکه با صرفه‌جویی‌ می‌توانند اعتبارت موردنیاز عیدی و پاداش فرهنگیان را به موقع پرداخت کنند.

وی درباره برخی ادعاها مبنی بر اینکه در صورت استانی شدن بودجه آموزش و پرورش استانداران اعتبارات این حوزه را به درستی تخصیص نمی‌دهند و صرف سایر موارد می‌کنند، توضیح داد: علیرغم اینکه بودجه دانشگاه‌ها استانی است اما استانداری حق برداشت از اعتبارات آموزش عالی را ندارد.

این نماینده مردم در مجلس دهم تاکید کرد: پس از ابلاغ بودجه سالانه نه تنها استانداران نمی‌توانند برای سایر حوزه‌ها از بودجه آموزش و پرورش برداشت کنند بلکه در برخی مواقع تا جای ممکن به آن می‌افزایند.

اجرای رتبه‌بندی معلمان در گرو تخصیص ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار است

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش نمی‌تواند با ۲ هزار میلیارد تومان اقدام چندانی در راستای اجرای رتبه‌بندی معلمان انجام دهد، یادآور شد: حداقل ۱۵ هزار میلیارد برای تحقق این مهم نیاز است در غیر این صورت اجرایی نخواهد شد .

اعتبارت لازم برای اجرایی نظام رتبه‌بندی معلمان در لایحه بودجه ۹۸ پیش‌بینی شده است؟

نایب رییس کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس معتقد است بعید به نظر می‌رسد دولت بتواند در سال ۹۷ لایحه رتبه‌بندی معلمان را به مجلس ارائه دهد تا به قانون تبدیل شود؛ اگر دولت در ۶ ماه دوم سال ۹۸ نیز به دنبال اجرایی کردن نظام رتبه بندی باشد حداقل به ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که با اعتبار ۲ هزار میلیارد پیش بینی شده در لایحه بودجه ۹۸ سنخیتی ندارد.

منبع: خانه ملت

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه