ماجرای واردات کود انسانی از ترکیه چه بود؟

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با اعلام اینکه باید از واردات بی رویه پرهیز و از تولید کنندگان داخلی حمایت کنیم، گفت: سال گذشته ۱۶۰ تن کود انسانی و ده ها مورد دیگر وارد کرده‌ایم، این صحبت‌ها را به جهت دفاع از لشگر شکست خورده‌ای به نام صنعت زدیم.

ماجرای واردات کود انسانی از ترکیه چه بود؟

به گزارش هشت دی،سید عبدالوهاب سهل آبادی رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در مراسم پانزدهمین جشنواره تولید ملی- افتخار ملی، گفت: سال گذشته ۱۶۰ تن کود انسانی را از ترکیه وارد و ده ها مورد پتو به ارزش میلیون هادلار وارد کردیم.

وی با توجه به تکذیب خبر واردات کود انسانی، در مورد مستندات در این رابطه گفت: سال گذشته ۶۳ هزار نوع واردات داشتیم، تاکید من بر واردات کالاهایی بود که در کشور ما مورد نیاز نیست و بحث تنها موضوع واردات کود انسانی نیست بلکه دهها مورد واردشده دیگر ازجمله پتو،‌ فرش دستبافت، کراوات، توتون تنباکو، سیگار برگ، لیوان‌های گیلاس، رل نخ سیگار و .. نیز بوده است.

سهل آبادی گفت: هدف از صحبت‌ها این بود تا کالاهایی که در داخل کشور تولید می‌شوند را وارد نکنیم و در بین صحبت‌ها گفتم گل و لای فاضلاب نیز وارد شده است، اسناد و شماره تعرفه‌ واردات آن نیز موجود است اما در پاسخ گفتند که واردات پسماند صنعتی بوده در حالیکه پسماند صنعتی در سال ۹۵ وارد نشده است و همان گل و لای فاضلاب با مقدار عددی بیش از صد و هشتاد تن بوده است.

وی افزود: موضوع واردات کالاهای غیر ضروری را به جهت اصلاح امور اعلام کردیم اما دوستان تکذیب کردند و این صحبت‌ها را برای دفاع از لشگر شکست خورده‌ای به نام صنعت زدیم.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران بیان داشت: در حال حاضر صنعت نساجی کشور حال و روز خوبی را نمی‌گذارند و ظرفیت وارد کردن پتو به صورت رسمی به داخل کشور را ندارد.

سهل آبادی تاکید کرد: در سال ۹۵ گل و لای فاضلاب را از ترکیه و به مقدار بیش از ۱۸۰ تن وارد کردیم و مستند است مگر گل و لای فاضلاب چیست، اگر نگاهی به کتاب مقررات صادارت و واردات ۱۳۹۶ بیندازید مشاهده می‌شود که عبارت لاتین گل و لای فاضلاب ” SEWAGE SLUDGE” به معنای لجن فاضلاب شهری است.

صحبت‌های آن روز سهل آبادی و بیان واردات ۱۶۰ تن کود انسانی از ترکیه که در خبرگزاری صدا وسیما هم منتشر شد با واکنش‌های متعددی از سوی مردم روبه رو شد. وزارت صنعت هم در همین ارتباط ضمن تکذیب واردات این قلم کالا اعلام کرد که “سازمان توسعه تجارتبه عنوان مسوول ثبت سفارش کالا طی سالهای ۹۵ و ۹۶ هیچ گونه ثبت سفارش واردات برای این ردیف تعرفه نداشته است”.

منبع: تسنیم

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه