دستگاه ارتعاش اجباری ساختمان در گیلان ساخته شد

دستگاه ارتعاش اجباری ساختمان برای اولین بار در ایران توسط حمیدرضا خشنود مخترع گیلانی ساخته شد و در مراحل ثبت قرار گرفت.

دستگاه ارتعاش اجباری ساختمان در گیلان ساخته شد

به گزارش هشت دی،این دستگاه که در لاهیجان مورد آزمایش قرار گرفت ، قادر است رفتار ساختمان ها را از نظر شدت مقاومت و سختی در برابر زلزله مشخص کند و وسیله شبیه ساز زلزله به شمار می رود.
سازنده این دستگاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کاربرد این دستگاه، ارزیابی مشخصات دینامیکی ساختمان های جدید و بناهای موجود و تاریخی است.
حمیدرضا خشنود افزود: دستگاه ارتعاش اجباری ساختمان نوعی شبیه سازی زلزله است و می توان ساختمان ها و انواع سازه ها را آزمایش کرد و مقاومت آنها را در برابر نیروهای لرزه ای از جمله زلزله مورد ارزیابی قرار داد .
وی ادامه داد: این دستگاه در حوزه مقاوم سازی سازه های موجود، پالایش سلامت سازه ها ، بناهای تاریخی و ضوابط آیین نامه های موجود از جمله آیین نامه ۲۸۰۰ ساختمان کاربرد دارد.
وی خاطرنشان کرد: ساخت این دستگاه مراحل پایانی ثبت اختراعات در تهران را طی می کند و چندین ساختمان نیز به وسیله آن تست شده است.
خشنود با اشاره به اینکه دستگاه ارتعاش اجباری ساختمان توسط اداره های مسکن و شهرسازی ، نظام مهندسی و شرکت های ساختمانی کاربرد دارد، گفت: پس از دریافت مجوز و ثبت اختراع نسبت به ساخت انبوه و تجاری سازی آن اقدام خواهد شد.
وی گفت: تاکنون ارزیابی از ساختمان ها بصورت تحلیلی بوده و با این دستگاه، آزمایش واقعی از ساختمان ها انجام می گیرد و از نظر لرزه ای می توان نتایج دقیق تری ارائه داد.

منبع: ایرنا

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه