هواوی میت ۱۰ (Huawei Mate 10) رقیبی جدی برای پرچمداران اندرویدی+ عکس

هواوی میت ۱۰ (Huawei Mate 10) پرچمدار بزرگترین گوشی‌ساز چینی است. هواوی میت ۱۰ حرف‌های زیادی در برابر رقبای قدرتمند خود داشته و نظر کاربران زیادی را به خود جلب کرده است.

هواوی میت ۱۰ (Huawei Mate 10) رقیبی جدی برای پرچمداران اندرویدی+ عکس
به گزارش ۸دی، هواوی میت ۱۰ (Huawei Mate 10) پرچمدار بزرگترین گوشی‌ساز چینی است. هواوی میت ۱۰ حرف‌های زیادی در برابر رقبای قدرتمند خود داشته و نظر کاربران زیادی را به خود جلب کرده است.

به گزارش جام‌جم آنلاین به نقل از گجت‌نیوز، محصولات سری Mate سال‌ها است طرفداران مخصوص خود را دارند. گوشی های این سری شناسنامه‌ای مخصوص خود داشته و ویژگی‌های مشخص در تمامی آن‌ها رعایت می‌شود. به عنوان نمونه تمامی آن‌ها دارای نمایشگرهای بسیار بزرگ ۶ اینچی بوده و به یک باتری ۴ هزار میلی‌آمپری ساعتی غول‌آسا مجهز می‌شوند. این دو ویژگی برای برخی کاربران اهمیت خاصی داشته و آن‌ها را به خرید پرچمداران سری Mate تشویق می‌کند. هواوی میت ۱۰ دقیقا راه برادران پیشین خود را دنبال کرده و به دو ویژگی یاد شده پایبند مانده است.


اصلی‌ترین ویژگی هواوی میت ۱۰ تراشه آن است

هر یک از پرچمداران سال جاری، ویژگی‌های منحصربه‌فردی برای خود دارند. کاربران اکسپریا ایکس زد پریمیوم را با نمایشگر ۴K و دوربین دارای قابلیت فیلم برداری سوپر اسلوموشن، اچ تی سی یو ۱۱ را با اج سنس و روش نوین آن برای تعامل با رابط کاربری، آیفون ۱۰ را با فیس آیدی، گلکسی اس ۸ را با نمایشگر Infinity Display، ال جی وی ۳۰ را با دوربین مخصوص عکاسی از طبیعت و گلکسی نوت ۸ را با قلم کاربردی SPen می شناسند. اما ویژگی اصلی هواوی میت ۱۰ چیست؟ باشنیدن نام هواوی میت ۱۰ کاربران به یاد مغز متفکر آن می‌افتند.

هواوی پیش از معرفی رسمی پرچمداران خانواده میت ۱۰، در تبلیغات خود ادعا کرد محصولات آتی فراتر از گوشی های هوشمند متداول هستند و باید آن‌ها را یک سیستم مجهز به هوش مصنوعی دانست. بعد از معرفی هواوی میت ۱۰ و دو برادر پرچمدار دیگرش مشخص شد این گفته تنها یک ادعا نبوده و کاملا صحت دارد.

برترین گوشی‌ساز چینی، جزو معدود شرکت‌هایی است که از تراشه‌های ساخت دست خود در محصولاتش استفاده می‌کند. چیپست‌های سری کایرین ابتدا منحصر به پرچمداران هواوی بودند، اما شرکت بعد از توسعه بخش تولید سخت افزار خود تولید تراشه برای محصولات میان‌رده‌اش را نیز آغاز کرد. کایرین ۹۷۰ برترین تراشه موبایل آن تا به امروز بوده و رقیب مستقیم برترین چیپست‌های موبایل سال یعنی اپل A11، اسنپدراگون ۸۳۵ و هلیو ایکس ۳۰ محسوب می‌شود.

در اسنپدراگون ۸۳۵ که مغز متفکر بیشتر پرچمداران اندرویدی است، ۳.۱ میلیارد ترانزیستور به کار رفته است. این تعداد در اپل A11 به عنوان تراشه آیفون‌های سال ۲۰۱۷ به ۴.۳ میلیارد ترانزیستور افزایش پیدا می‌کند. اما کایرین ۹۷۰ که اصلی‌ترین ویژگی هواوی میت ۱۰ است، از ۵.۵ میلیارد ترانزیستور تشکیل می‌شود که نشان‌دهده توان بالای مهندسی هواوی است.

این یک تراشه ۱۰ نانومتری بوده و متشکل از یک پردازنده هشت هسته‌ای دارای هسته‌های Cortex-A73 و Cortex-A53 است. اما اصلی‌ترین ویژگی این تراشه، واحد پردازش شبکه عصبی به کار رفته در آن است. هواوی این هوش مصنوعی را طی مدتی طولانی پرورش داده است تا بتواند در شرایط مختلف قدرت تصمیم‌گیری داشته باشد. به عنوان نمونه می‌تواند حین عکاسی، منظره را تشخیص داده و تنظیمات را طبق آن تغییر دهد، چرا که پیشتر با مشاهده میلیون‌ها عکس به خوبی تعلیم دیده است. هوش مصنوعی تراشه هواوی میت ۱۰ از رفتارهای کاربر الگو گرفته و رفته رفته خود را با آن‌ها وفق می‌دهد.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه