خبرنگار: الیاس عبدالله پور
امروز؛

برای اولین بار در املش مدرسه علمیه تأسیس شد

برای اولین بار در شهر املش با حضور مسئولان شهرستان یک مدرسه علمیه تأسیس و افتتاح شد.

برای اولین بار در املش مدرسه علمیه تأسیس شد

به گزارش ۸دی، حجت الاسلام والمسلمین محمدصفری امام جمعه املش در مراسم افتتاح مدرسه علمیه املش که برای اولین بار در این شهرستان ایجاد و تأسیس شد اظهار داشت: شهرستان املش همیشه در تربیت علمای بزرگ و نشر فرهنگ و معارف دین مبین اسلام تأثیرگذار بوده ولی از داشتن حتی یک مدرسه علمیه محروم بود.

وی افزود: علمای بزرگی همچون میرزا حبیب ا… املشی معروف به میرزای رشتی، آیت ا.. شیخ محمد مهدی ربانی املشی اولین دادستان پس از انقلاب، شیخ ابوالمکارم املشی، حجج الاسلام شیخ حسن مظفری از مبارزان انقلاب و مدیر کل اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان و شیخ حسن رهبری املشی امام جمعه فقید این شهرستان و دهها عالم دینی دیگر همگی در این شهرستان تربیت و پرورش یافته اند.

امام جمعه املش گفت: حوزه و مدرسه علمیه از بودجه و اعتبارات دولتی برخوردار نیست و فقط از وجوهات شرعی از محل دفاتر مراجع و علما و سایر افراد خیّر و نیکوکار تأمین می شود که البته برای مدرسه علمیه تازه تأسیس شهرستان املش نیاز به حمایت همه جانبه مسئولان وسایر نهادهای دیگر است.

صفری ادامه داد: مدرسه علمیه شهرستان املش در یک واحد ساختمان متعلق به محمدرضا جعفری پور املشی از خیّران و نیکوکاران شهرستان املش در جنب مسجد اعظم املش برای تحصیل ۳۵ طلبه برادر پایه اول که از شهرهای مختلف گیلان ثبت نام کرده اند؛ شروع به فعالیت کرده است.

امام جمعه املش گفت: در آینده پس از تأمین زمین کافی در جای مناسب و صدور مجوز تأسیس حوزه علمیه در شهرستان املش کلنگ احداث بنای آن به زمین زده می شود.

حجت الاسلام قاسم علی‌پور مدیر حوزه علمیه رودسر هم ضمن تشکر و قدردانی از محمدرضا جعفری پور مالک ساختمان مدرسه علمیه تازه تأسیس املش افزود: شروع فعالیت مدرسه علمیه شهرستان املش با ۳۵ طلبه پایه اول به لحاظ استقبال و کمیّت تحسین برانگیز است و صدور مجوز حوزه علمیه توسط شورای عالی استان صادر می شود.

یونس محمودی فرماندار املش هم در پایان این مراسم اظهار داشت: با مطالعه تاریخ متوجه می شویم که چه بسیار علمای بزرگ و مشهور و صاحب نام و تأثیر گذار در جهان اسلام و تشیّع و بلاد دیگر در شهرستان املش تربیت و پرورش یافته و یا پس از هجرت و تحمل سختی های بسیار به مقام عالی در زمینه علوم اسلامی نائل آمده اند.

وی افزود: فقدان یک حوزه علمیه و یا مدرسه علمیه همیشه دغدغه ی بسیاری از مسئولان اجرایی و فرهنگی شهرستان املش و شهروندان املشی بود که به لطف خدا با دایر و فعّال شدن این مدرسه شاهد شناسایی و جذب و شکوفایی بسیاری از نوجوانان و جوانان املشی در زمینه علوم دینی خواهیم شد.

گفتنی است که بیش از چهار دهه قبل در روستاهای ییلاقی گورج و کجید بخش رانکوه شهرستان املش مدرسه علمیه دایر بود.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه