پشت پرده واردات مواد غذایی آمریکایی؛

جنگ غذایی آمریکا با ایران/ دولتی که در خواب غفلت به سر می برد؛ دشمنی که در پی نسل کشی است

هنری کسینجر یکی از راههای کنترل مردم جهان را از طریق غذا می داند و بیان می کند: «مردم را با کنترل غذا کنترل کنید».

جنگ غذایی آمریکا با ایران/ دولتی که در خواب غفلت به سر می برد؛ دشمنی که در پی نسل کشی است

به گزارش ۸دی، در دوران فعالیت دولت یازدهم و علی الخصوص در دوران پسابرجام شاهد واردات روز افزون مواد غذایی آمریکایی هستیم. برای کشف حقیقت و پشت پرده واردات چنین محصولاتی  این جملات را بصورت زنجیر وار کنار هم بچینید :

۱-­ مقام معظم رهبری بعد از پایان مذاکرات هسته ای در نامه ای به رئیس جمهور، واردات هرگونه کالای مصرفی از آمریکا را ممنوع اعلام کردند: «از وارد کردن هرگونه مواد مصرفی از آمریکا جدّاً پرهیز شود»۱

۲- وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش نامه ای به واحدهای تابعه و زیرمجموعه در تاریخ ۹/۸/۱۳۹۴ واردات کالاهای مصرفی از آمریکا را ممنوع اعلام کرد: «لازم است کلیه معاونان و رؤسای سازمان‌ها ضمن تلاش در تقویت تولید ملی از واردات کالاهای مصرفی آمریکا جلوگیری نموده و اجازه عرضه کالاهای مصرفی آمریکا را که جنبه نمادین حضور آمریکا در کشور می‌باشد، ندهند». طبق این بخشنامه حتی عرضه کالاهای مصرفی آمریکایی نیز ممنوع می باشد.

%image_alt%

۳- متاسفانه شرکت بازرگانی دولتی ایران وابسته به وزارت جهاد کشاورزی نسبت به واردات برنج از آمریکا اقدام نموده است و برخی ارگانهای دولتی نسبت به توزیع گسترده آن اقدام نموده اند که هر دو مورد واردات و توزیع طبق بخشنامه وزارت صنعت، ممنوع است. مقام معظم رهبری عرضه کالای خارجی توسط فروشگاههای دولتی را زشت شمرده اند: «فروشگاه‌هایى هستند که وقتى انسان وارد میشود، هرچه چشم میگرداند، تولید خارجى است. متأسّفانه بعضى از این فروشگاه‌ها مربوط به خود دستگاه‌هاى حکومتى‌اند! چرا این کار را میکنند؟ این کار باید زشت شمرده بشود»۲.

۴- هنری کسینجر وزیرامورخارجه اسبق آمریکا و مشاور ترامپ درباره خطر جمعیت کشورهای جهان سوم برای آمریکا می گوید: «سیاست آمریکا در قبال کشورهای جهان سوم، باید سیاست جمعیت‌زدایی باشد»۳. وی یکی از راههای کنترل مردم جهان را از طریق غذا می داند و بیان می کند: «مردم را با کنترل غذا کنترل کنید»۴. بنابراین یکی از ابزارهای آمریکا برای حفظ اقتدار خود و جنگ جمعیتی با کشورهای هدف استفاده از غذا است. آیا ما باید این فرصت را در اختیار آمریکا بگذاریم؟

۵- با توجه به هزینه های حمل و نقل به خاطر مسافت بالا و در نظر گرفتن حداقل سود عمده فروشی ها و خرده فروشی های عرضه کننده برنج آمریکایی در داخل کشور، قیمت بسیار پایین برنجهای آمریکایی (تقریبا نصف قیمت برنجهای هندی) بسیار مشکوک است که ارگانهای نظارتی باید این موضوع را بررسی کنند.

%image_alt%

۶- پروفسورعلی کرمی عضوهیئت ‌علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله در خصوص خطر محصولات وارداتی کشاورزی بخصوص تراریخته ها می گوید: ازسال ۶۳ تهدیدات بیولوژیک را دنبال می‌کردم بعداز ۴ سال به این نتیجه رسیده‌ام که ۸۰ درصداز بیماری‌های ما منشأ محصولات کشاورزی دارد۵.

۷- موضوع گندم آمریکایی یادتان است؟! سالها پیش دولت آمریکا چراغ سبز نشان داد تا حتی پایین تر از قیمت سایر کشورها گندم به ما بفروشد. به یاد داریم که یکی از صاحب نظران بزرگ در این باره هشدار می داد که هدف آمریکا از دادن گندم ارزان به ایران این است که از جهت روانی نظام را تحت فشار قرار دهد تا مردم در صف نانوایی بگویند که نان آمریکا را بخورید و مرگ بر آمریکا بگویید! (اینجا بخوانید) … فردا برنج آمریکایی را جلوی مهمان می گذارند و می گویند برنج ارزان آمریکایی بخورید و باز بگید مرگ بر آمریکا !!! … هنر کارشناسان آمریکایی ساختن فرصت از هر موضوعی برای منافع بلندمدت آمریکاست … .

حال پیدا کنید پرتغال فروش را … .


۱-­نامه رهبر انقلاب به رئیس‌جمهور درباره الزامات اجرای برجام ۲۹/۷/۱۳۹۴

۲- بیانات در دیدار جمعی از کارگران ۸/۲/۱۳۹۵


“AIDS, Opium, Diamonds, and Empire: The Deadly Virus of International Greed”Link

۴-­ سایت مرکز تحقیقات جهانی سازی

http://daad.ir/?p=۱۲۱۷۵&print=print

منبع: پایگاه 598

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
در حاشیه