بعد از فرمانداری رشت؛

فرماندار تالش هم به دستور استاندار گیلان توجه نکرد

علی رغم دستور استاندار گیلان مبنی بر تشکیل تمامی جلسات نهادهای دولتی شهرستان ها و استان پس از ساعت ۱۴؛ فرماندار تالش اقدام به برگزاری دو جلسه ی جدید در ساعات اداری صبح کرد.

فرماندار تالش هم به دستور استاندار گیلان توجه نکرد

به گزارش هشت دی، استاندار گیلان شنبه دوم مرداد ماه جاری در جلسه‌ی شورای برنامه ریزی استان گیلان که با محوریت بررسی بسته‌ی پیشنهادی توزیع اعتبارات تملک دارایی و سرمایه ای استان بین دستگاه‌های اجرایی در سال ۹۵ در سالن غدیر استانداری برگزار شد از فرمانداران و مدیران دستگاهها خواست جلسات خود را در خارج از ساعات اداری برگزار کنند.

محمدعلی نجفی در این جلسه بر لزوم تشکیل تمامی جلسات توسط فرمانداران و مدیران دستگاه‌های ستادی و اجرایی استان پس از ساعت ۲ عصر تأکید مجدد و خاطر نشان کرد: تنها جلسه‌ای که باتوجه به جایگاه ویژه و اهمیت آن می‌تواند در ساعات صبح تشکیل شود، شورای برنامه‌ریزی و توسعه ی استان است.

با وجود دستور استاندار گیلان مبنی بر تشکیل جلسات در ساعت پس از ساعت ۱۴، جلسه ی شورای مسکن شهرستان تالش صبح دوشتبه چهارم مرداد به ریاست علی فتح اللهی فرماندار و با حضور معاون عمرانی فرمانداری و روسای ادارات ذی ربط در محل فرمانداری تالش برگزار شد.

صبح یکشنبه سوم مرداد نیز کمیته ی تخصیص آب شهرستان به ریاست علی فتح اللهی؛ فرماندار تالش و با حضور معاون عمرانی فرمانداری و اعضای ذی ربط در سالن فرمانداری  تالش برگزار شده بود.

پیش از این، فرماندار رشت نیز بدون توجه به دستور استاندار گیلان مبنی بر تشکیل تمامی جلسات پس از ساعت ۱۴ توجه نکرده بود و جلسه ی شورای اداری این شهرستان رشت در ساعات صبح روز سوم مراداد برگزار شد.

انتهای پیام /

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط پایگاه خبری تحلیلی 8دی در وبسایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
ناشناس
خدایی جلسه بعدازظهر چه کارایی داره؟ وقتی ذهن خسته است چه تصمیم درستی میخواد گرفته بشه؟ بجای ژست خدمت گرفتن بهتره تو ساعت اداری وظایف درست ایفا بشه.
ناشناس
بعضی دستگاهها به سبب حساسیت وظایف جلسات زیادی برگزار و یا در جلسات زیادی عضو هستن. با این حساب باید زندگی را تعطیل و تمام وقت ور اداره باشن. آقای استاندار آیا نمیدونن که ایجاد تعادل بین زندگی شغلی و زندگی شخصی در جهت افزایش بهره وری بعنوان یک اصل مهم در مدیریت مورد قبول علمای ابن علم قرار دارد؟
در حاشیه